SAMSUN

Fabio’dan1930 Bafraspor’a Destek sözü

 
 138
Fabio’dan1930 Bafraspor’a Destek sözü  - Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetim Kurulu takıma destek için Bafra Organize sanayinde bulunan Bafra Hava Süspansiyon Sistemleri (FABİO) Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakçı'yı ziyaret ederek  destek sözü aldılar.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetim Kurulu takıma destek için Bafra Organize sanayinde bulunan Bafra Hava Süspansiyon Sistemleri (FABİO) Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakçı'yı ziyaret ederek destek sözü aldılar.

1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız, “Takımımıza destek için ziyaretlerimiz ara vermeden devam ediyoruz. Bu gün de  Bafra Organize Sanayisinde yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren  Bafra Hava Süspansiyon Sistemleri (FABİO) Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı  ve değerli iş adamı Mustafa Bacakçı 'yı ziyaret ederek kendilerinden takımımıza destek sözü aldık. Bizleri  destek konusunda yalnız bırakmadığı için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.1930 Bafraspor'a  gün geçtikçe destek artıyor. Takım olarak bu desteklerin inşallah mahcup etmeyerek bu güveni boşa çıkarmayacağız dedi”.

Bafra Hava Süspansiyon Sistemleri (FABİO) Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bacakçı ise “150 bin nüfuslu  ilçe değil burası il. Burada spor aşkı büyük. Geçmişte çok iyi hatırlıyorum ki 1930 Bafraspor'un başarılarını duyardık. Şimdi ise çok üzülerek söylüyorum ki Süper Amatör liginde mücadele ettiğini duyunca üzüldüm. Nedeni 150 bin nüfuslu ilçenin takımının buralarda olması. Ama görüyorum ki  Kulüp Başkanı Fatih Yıldız başta olmak üzere yönetimini de oluşturan arkadaşları genç ve dinamik. Onların bu şanlı 1930 Bafraspor'u hakkettiği yere getireceklerine inanıyorum. Bizimde üzerimize düşen görev maddi ve manevi olarak yanlarında olmaktır dedi.


Fabio’dan1930 Bafraspor’a Destek sözü

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fabio’dan1930 Bafraspor’a Destek sözü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0