BAFRA

Eyüp Atmaca Ve Adamının Cezası Belli Oldu

 
 22644
Eyüp Atmaca Ve Adamının Cezası Belli Oldu - Samsun’un Bafra ilçesinde değişik suçlardan yargılanan suç örgütü lideri Eyüp Atmaca ve Adamı Nevzat Yavuz’un cezası belli oldu. 
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde değişik suçlardan yargılanan suç örgütü lideri Eyüp Atmaca ve Adamı Nevzat Yavuz’un cezası belli oldu. 

İhaleye fesat karıştırma, yağma, örgüt kurma suçlarından yargılanan Eyüp Atmaca ve adamı Nevzat Yavuz’un Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davası bugün sonuçlandı. 

Karar duruşmasında Eyüp Atmaca atılı suçlamalardan toplamda 25 yıl, adamı Nevzat Yavuz ise 15 yıl hapisle cezalandırıldı. Mahkeme, tutuksuz yargılanan sanıkların yurt dışı çıkma yasağı tedbiri ile tutuksuz yargılanmalarının devamına karar verdi. 

Mahkeme Sanıklara ceza verdi ancak herhangi bir tutuklama yapmadı. Temyiz mahkemesi karar verene kadar sanıklar tutuksuz yargılanmaya devam edecek.

Bafra Ağır ceza Mahkemesi Eylül 2020 tarihli kararında Eyüp Atmaca’yı 29 yıl, Nevzat Yavuz’u ise 15 yıl hapis ile cezalandırmış, Samsun İstinaf Mahkemesi ise Nisan 2021’de kararı bozarak geri göndermiş, sanıklar da tahliye olmuştu.

Bafranın haberi, bafra