BAFRA

Eyüp Atmaca Ve Adamına Mahkemeden Sevindiren Karar

 
 22135
Eyüp Atmaca Ve Adamına Mahkemeden Sevindiren Karar - Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan suç örgütü lideri Eyüp Atmaca Samsun İstinaf Mahkemesinin dosyayı bozma kararı sonrası tahliye oldu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan suç örgütü lideri Eyüp Atmaca Samsun İstinaf Mahkemesinin dosyayı bozma kararı sonrası tahliye oldu.

Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde değişik suçlardan yargılanan ve ihaleye fesat karıştırma, yağma, örgüt kurma suçlarından 29 yıl ceza alan örgüt lideri Eyüp Atmaca, Samsun İstinaf mahkemesinin dosyayı bozup Bafra Ağır Ceza Mahkemesine geri göndermesi sonrası bugün tahliye oldu. Tahliye olan Eyüp Atmaca ile ilgili olarak, adli kontrol kapsamında konutu terk etmeme (Ev Hapsi) tedbiri uygulanmasına karar verildi. Eyüp Atmaca ile beraber 15 yıl hapis cezası alan Nevzat Yavuz da tahliye oldu. 

Eyüp Atmaca bugün sevenleri tarafından cezaevi kapısında karşılandı ve konvoy ile evine gitti. 

Eyüp Atmaca’nın dosyasının hem usulden hem de esastan bozulduğu öğrenildi. 

Editörün Notu: 

Haber, suç örgütü lideri sevenlerinin, bundan önceki haberlerde yorumlar ile propaganda ve manipülasyon yapması; çok az sayıdaki karşı görüşteki kişiler ile hakaret ve tehdide varan karşılıklı atışmaları sebebi ile yoruma kapatılmıştır. 

Bafranın haberi, bafra