EĞİTİM

Evde Eğitime Karne Günü

 
 108
Evde Eğitime Karne Günü - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Sağlık nedeniyle okula gidemeyen evde Eğitim Öğretim gören 7 öğrenciye karnelerini verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Sağlık nedeniyle okula gidemeyen evde Eğitim Öğretim gören 7 öğrenciye karnelerini verdi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Sağlık nedeniyle okula gidemeyen evde Eğitim Öğretim gören 7 öğrenciye karnelerini verdi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulunda Gerçekleşen Karne Töreninde  konuşma yapan Bafra Rehberlik Ve araştırma Merkezi Müdürü Suat Gür “Bizler sahip oldukları şartlar içerisinde bu öğrencilerimizin gayretlerini göstermelerine, başarılı olmalarına, kendilerini mutlu hissetmelerine yardımcı olabildiğimiz ölçüde sosyal devletin bir kurumu olarak görevimizi yaptığımızı düşünmekteyiz. Milli Eğitim Müdürlüğümüze çalışmanın her aşamasında özverili çalışmalarından dolayı evde eğitim uygulamalarından görev yapan öğretmenlerimize öğrencilerimize ve ailelerine programın yapılmakta olduğu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürlüğüne programa katılarak Bafra’da evde Eğitim uygulamalarına verdiğiniz destekten dolayı teşekkürlerimi sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Bafra ilçe kaymakamı Ayhan Boyacı “Sosyal Devlet anlayışı kapsamında Eğitim Öğretimde çok yenilikler görüyoruz işte bunlardan biriside çocuk okula gelemiyorsa veya ev ortamında daha iyi bakılacaksa öğretmeni onu evinde belli zamanlarda eğitim seviyesini tamamlamaktadır. Bu konunun eğitimini alıp  o eğitimi vermek çok zor bu eğiticilerin öğretmenlerin aldığı eğitim çok kaliteli çok farklı incelik, düşünce, anlayış zihniyet olarak buna hazır tahammüllü hoşgörülü insana böyle yavrularımıza şefkatle yaklaşan eğiticierin yapacağı bir iş. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve onları yetiştiren ailelere teşekkür ediyorum” dedi.
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla “Bu yavrularımızın Eğitim ve öğretimden yaralanmaları elbette doğal hakları. Bize kısmide olsa bu imkânı bu yavrularımıza bağışladığınız için çok mutlu ve huzurluyuz. Bu çalışmalarımızı geliştirerek bundan sonrada devam edeceğini ifade ederek bu çocuklarımızın eğitim ve öğretiminde çalışmaları olan  Rehberlik Ve araştırma Merkezi çalışanlarını ve öğretmenlerimizi onların en yakınları can dostları olan anne babalarını tebrik ediyorum” dedi.
Karne Törenine Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Evde Eğitime Karne Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0