BAFRA

Etwinning Proje Çalışmasında Öğrenciler Kitap Yazdı

 
 1289
Etwinning Proje ÇalışmasındaÖğrenciler Kitap Yazdı - Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi ve Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerin de yer aldığı “Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri” isimli eTwinning projesi kapsamında öğrenciler bir şiir kitabı çıkardılar.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi ve Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerin de yer aldığı “Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri” isimli eTwinning projesi kapsamında öğrenciler bir şiir kitabı çıkardılar.

2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde kardeş ülke Azerbaycan ve Türkiye’nin farklı illerinden toplam on bir okulun ortak yürüttüğü bir eTwinning proje olan “Şehrimin Bilinmeyen Kalemleri” farklı şehirlerin ortak bir çalışması.

Avrupa devletlerinde yer alan okulların işbirliklerini arttırma amacı güden eTwinning platformu üzerinden yürütülen proje yerel yazar ve şairlerin tanınması ve öğrencilerle farklı etkinlikler yapılarak öğrencilerde edebiyat ve okuma sevgisinin aşılanması hedefleniyor.  

Proje kapsamında görev alan okulların öğrenciler yazdıkları şiirleri “Proje” isimli şiir kitabında yayınladı. Farklı okul ve ülkelerdeki öğrencilerin kendi yazdıkları şiirler projede yer alan Eğitimci Ozan İsmail Sağır’ın (Sağır Ozan) editörlüğünde düzenlendi ve kitaplaştırıldı.

Öğrencilerin ortak ürünü olan kitap İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’na projede görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından hediye edildi. Proje hakkında öğrencilerden bilgi alan Sayın KATİPOĞLU, bu tarz projelerin öğrenciler üzerindeki olumlu etkisini ve öğrencilerin okumaya olan ilgisinin bu tarz projelerle daha da artacağını belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Etwinning Proje Çalışmasında Öğrenciler Kitap Yazdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0