GÜNDEM

Eşler Karardan Memnun

 
 404
Eşler Karardan Memnun - 25 Mart 2008 tarihinde Bafra Belediyespor kulübüne yapılan saldırı sonucu eşlerini kaybeden Leyla Kurt ve Seval Gezer mahkeme sonrası Bafrahaber.com`a duygu ve düşüncelerini anlattı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - 25 Mart 2008 tarihinde Bafra Belediyespor kulübüne yapılan saldırı sonucu eşlerini kaybeden Leyla Kurt ve Seval Gezer mahkeme sonrası Bafrahaber.com`a duygu ve düşüncelerini anlattı.

25 Mart 2008 tarihinde Bafra Belediyespor kulübüne yapılan saldırı sonucu eşlerini kaybeden Leyla Kurt ve Seval Gezer mahkeme sonrası Bafrahaber.com`a duygu ve düşüncelerini anlattı.

Sedat Gezer`in eşi Seval gezer ve İsmail Kurt`un eşi Leyla Kurt, vahşetin yaşandığı ilk günden beri adalete güvenmiştik, yüce adalet bizi yanıltmadı dedi.

Eşler sözlerine şöyle devam etti: Yaşadığımız bu acı ve elem dolu günlerin ardından yaşanılan bu süreç ve mahkeme kararı yüreğimize biraz olsun su serpti. Değerli eşlerimiz geri gelmeyecekler, Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Mahkeme  komisyonu adaleti çok hızlı ve doğru bir şekilde tecelli ettirdiler. Çok titiz bir hazırlık araştırması sonucu mahkemeyi 4. celsede bitirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Zaten aksini düşünmemiz mümkün değildi.

25 Mart 2008 tarihinden itibaren bize destek veren herkese, sesimizi duyuran basın mensuplarına, acımızı paylaşan Bafra Halkına ve Ankara Barosu Özersin Hukuk Bürosu avukatlarından Av Senem İşçimen`e teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

Ancak Bafra Belediyespor kulübüne de bir  kaç sözümüz var. Bu dava sadece bizim davamız mıydı` Bu kulübün ve Bafra`nın davası değil miydi` Cenazelerimize sahip çıkmadıkları gibi mahkemeye de sahip çıkmadılar. Bundan dolayı  kendilerini esefle kınıyor tüm takdirlerimizi kamuoyuna bırakıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eşler Karardan Memnun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0