BAFRA

Eski Vergi Dairesi Binası Kütüphane Ve Okuma Salonu Oluyor

 
 4571
Eski Vergi Dairesi BinasıKütüphane Ve Okuma Salonu Oluyor - Eski Bafra Vergi Dairesi binasının kütüphane ve okuma salonu yapılması amacıyla protokol imzalandı.
Bafra Haber

 |  - Eski Bafra Vergi Dairesi binasının kütüphane ve okuma salonu yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın girişimleri sonucunda Bafra Belediyesinin himayesine geçirilen eski vergi dairesi binası revize edilerek kütüphane ve okuma salonuna dönüştürülecek. 

Binanın Bafra Belediyesine geçmesi ve revize edilerek kütüphane ve okuma salonu yapılması amacıyla, Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç arasında protokol imzalandı.

 Bafra’ya verilen sözleri yerine getirmek için vakit kaybetmediklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek Tekel Caddesi’nde bulunan eski Vergi Dairesini revize etmek, ihtiyacımız olan Kütüphane ve Okuma Salonunu ilçemize kazandırmak amacıyla düzenlenen protokol metnini imzaladık. Kadim şehrimiz, güzel Bafra'mıza hayırlı olsun. Yeni dönem projelerimizi bir bir hayata geçirmek için adımlarımızı sıklaştırmaya devam edeceğiz. Hangi gerekçeyle olursa olsun Bafra’nın kaybedecek zamanı yok” ifadelerini kullandı.

 Hâlihazırda Otogarın karşısında bulunan alanda birçok imkân ve ikramlarla 70 gencin ders çalışması ve sınavlarına hazırlanmasında destek olan Bafra Belediyesi, eski Vergi Dairesinin revize edilerek Kütüphane ve Okuma Salonuna dönüştürülmesinin ardından 200’den fazla öğrenciye hizmet sunacak.

  • BafraHaber Yorum
  • Eski Vergi Dairesi Binası Kütüphane Ve Okuma Salonu Oluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 255124
08 Mayıs 2026
13:29
  • Yorum Id: 255124
  • 08 Mayıs 2026
  • 13:29

Bakalım kaç yıl sürecek büyükşehir belediyesi yapsın çarşamba ya yapmış bafra ya da petek kafe istiyoruz

User defaultYorum Id: 255119
08 Mayıs 2026
08:34
  • Yorum Id: 255119
  • 08 Mayıs 2026
  • 08:34

En alt kata üniversite öğrencileri için çamaşır makinası ve kurutma makinası konulabilir.

User defaultYorum Id: 255092
06 Mayıs 2026
17:49
  • Yorum Id: 255092
  • 06 Mayıs 2026
  • 17:49

Sıktınız ama artık muhalefet acınası durumdasınız. falanlarda filanlardasınız sizden bir numara olmaz

Daha Fazla Yorum