BAFRA

Engin Şen, Yeni Bafra Vizyonu Ve Projelerle Varız Dedik 

 
 888
Engin Şen, Yeni BafraVizyonu Ve Projelerle Varız Dedik  - MHP Belediye Başkan Aday Adayı Engin Şen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Sakatlar Derneğini  Ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - MHP Belediye Başkan Aday Adayı Engin Şen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Sakatlar Derneğini  Ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen 31 Mart 2024  Mahalli İdareler Seçimi öncesi ziyaretleri kapsamında dur durak bilmiyor. Engin Şen bu kapsamda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Arife Güral ve Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal'ı ziyaret etti.

Sıcak, dost ve samimi bir ortamda geçen ziyarette her iki Dernek Başkanlarından sorunları ve çözümleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP Belediye Başkan aday adayı Engin Şen, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Arife Güral’a manevi duygularımı kontrol edemediğim, duygusallığımın tavan yaptığı yerdeyiz. 

Vatanımızın bütünlüğünü canı pahasına kırpmadan veren Şehitlerimizin yakınların kurduğu ve isimlerini yaşattığı manevi yerdeyiz. Şehitlerimizi yâd ediyorum. Onlar her zaman kalplerimizde yaşayacaktır. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Vatanımızın mihenk taşlarıdır. Onların Ailelerinin başımızın üstünde her zaman yeri vardır.” dedi.

Dernek Başkanı Gülal, ise “Ziyaretimize geldiğinizden dolayı şahsım üyelerimiz adına   teşekkür ediyorum. A. Adaylığı yolunuzda başarılar dileriz.” dedi.

Buradaki ziyaretini noktalayan #mhp2# Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen'in diğer ziyaret noktası Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal ve üyeleri oldu.

Burada da sıcak samimi bir ortamda karşılanan A. Adayı Şen, “Gittiğimizde her yerde aynı güzel tablo ile karşılaşıyoruz. Artık vatandaş  genç ve yeni yüz görmek istiyor. MHP zamanı diyor. Zaten bizim de meydanlara sahalara çıkma nedenlerimiz bu. Ankara'daki değerli büyüklerimiz abilerimiz tarafından uygun görülürse Yeni Bafra Vizyonu Projelerle Varız  hazırız dedik. Ve sizlere kendimizi birebir daha iyi anlatmanın yolu da buradan geçiyor. Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal Beyefendiye ve değerli Üyelerine teşekkür ediyorum. Sorunlarını sıkıntılarını dinledik çözülmeyecek hayata geçirilmeyecek hiç bir şey yoktur.” dedi.

Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal, “Engin Şen, samimi ve içten ne diyorsa o konuşuyor. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı Sakatlar Üyeleri olarak anlattık. Kendisine A.Adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engin Şen, Yeni Bafra Vizyonu Ve Projelerle Varız Dedik  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 200381
09 Ocak 2024
16:57
  • Yorum Id: 200381
  • 09 Ocak 2024
  • 16:57

Aciklama nerde ??

User defaultYorum Id: 198085
22 Aralık 2023
13:39
  • Yorum Id: 198085
  • 22 Aralık 2023
  • 13:39

Dalga mı geçiyorsun akp il başkanı açıklamış salıpazarı,asarcık ve alaçam mhp ye verilmiş .neden bahsediyorsun