BAFRA

Engelsiz Emekler Sergisi Ziyarete Açıldı

 
 1291
Engelsiz Emekler Sergisi Ziyarete Açıldı - Bafra Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Engelsiz Emekler El Sanatları Sergisi” ziyaretçilere kapılarını açtı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Engelsiz Emekler El Sanatları Sergisi” ziyaretçilere kapılarını açtı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında organize edilen sergide, Bafra Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünleri yer aldı.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen serginin açılışına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, belediye meclis üyeleri, kamu kurumlarının müdürleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Usta öğretici Derya Bircan, sıfır atık temalı çalışmalar başta olmak üzere sergilenen ürünler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Sergide stantları tek tek gezen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kursiyerlerle sohbet etti, yaptıkları ürünleri inceledi. Kılıç, “Engelli kardeşlerimiz, kurslar sayesinde hem yeteneklerini keşfediyor hem de güzel vakit geçiriyor. Bugün burada, büyük bir emek ve sevgiyle ortaya çıkan ürünlerin sergisindeyiz. Her biri çok değerli. Hepsini gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Engelsiz Emekler Sergisi, 16 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacak. Ziyaretçiler, engelli bireylerin ürettiği el sanatlarını satın alabilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelsiz Emekler Sergisi Ziyarete Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 241328
14 Mayıs 2025
08:24
  • Yorum Id: 241328
  • 14 Mayıs 2025
  • 08:24

Orada otizmli aileler derneğinin ve türkiye sakatlar derneğininde sergisi var sadece koordinasyon merkezinin deyil diğer derneklere ve eğitmen arkadaşlara haksızlık olmuş haberde.