BAFRA

Engelli Öğrencilerden Bilim Fuarı

 
 1388
Engelli Öğrencilerden Bilim Fuarı - Osmanbeyli Şehit Mustafa pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği Bilim Fuarı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, partilerin ilçe başkanları ve tüm protokolün katılımıyla gerçekleşti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Osmanbeyli Şehit Mustafa pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği Bilim Fuarı Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, partilerin ilçe başkanları ve tüm protokolün katılımıyla gerçekleşti. 

Gününün anlamına binaen veli, öğretmen ve öğrencilerle görüşen protokol daha sonra öğrencilerin hazırladığı bilimsel çalışmaları yakından inceledi.

Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü bugün ve her gün devletimiz engelli vatandaşlarımızın önündeki engellileri kaldırmak için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Bu anlamda öğrencilerimizin bu çalışmalarını burada görmekten ayrıca mutlu oldum.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediyemiz kurduğu Engelliler Koordinasyon Merkezi ile engelli vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına katkı vermeye çalışmaktadır. Belediye olarak engelsiz şehir konseptinde tüm engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bu gün burada çocuklarımızın başarılarını görüyor ve mutlu oluyoruz. Bu tür çalışmalara desteklerimiz sürecek.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Eğitim alanında engelsiz bir eğitim ortamı oluşturmak için beş özel eğitim okulu,  özel eğitim sınıflarımızla  özel eğitimin her alanında hizmet vermekteyiz . Bu gün bütün çabamız engelsiz bir dünya oluşturmak içindir. Okulumuza bu hedefimize ulaşmamızda verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor,  emekleri için de kutluyorum.” dedi.

Okul müdürü Dursun Dündar, “Tübitak 4006 kapsamında engelsiz bir dünya ya vurgu yapmak için bir bilim fuarı düzenledik  Sayın Kaymakamımız , Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bafra Protokolünüz bizi yalnız bırakmadılar. Hem fuarımız hem de 3 Aralık Dünya Engelliler Günümüz çok büyük bir anlam kazandı. Kendilerine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Okul velisi Şenay Şener, “Devlet büyüklerimizi bu anlamlı günde yanımızda görmekten çok mutlu olduk. Böyle günleri anlamlı kılan devletimizi yanınızda hissetmektedir. Sağ olsunlar kaymakamımız, belediye başkanımız diğer büyüklerimiz bizim yanımızda olduklarını göstermiş oldular” Dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelli Öğrencilerden Bilim Fuarı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0