GÜNDEM

Emniyet Müdürü Yahşi'ye Veda

 
 523
Emniyet Müdürü Yahşi'ye Veda - Bafra Eski Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi veda yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Eski Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin`in öncülüğünde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Ali Katırcı ve eşi, Mülkiye Başmüfettişi Aydın Ölmez, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı vekili İlhan Güngör ve eşiBelediye başkanı zihni şahin ve eşi, Bafra Başsavcısı adına Savcı Mustafa Eyüp Demirbaş, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi ve eşi, Yeni Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve eşi, Meclis üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar ve eşi, Bafra Belediyesi Daire Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü idari personeli katıldı.

Başsavcı adına savcı Mustafa Eyüp Demirbaş Abdullah Yahşi'ye plaket, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise hediye ve plaket takdim etti.

Yemekte Abdullah yahşi veda konuşması yaptı. Savcı Mustafa Eyüp Demirbaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve kaymakam Ali Katırcı'da sırasıyla birer konuşma yaptılar.

Abdullah Yahşi: "Yemeği organize eden sayın başkan ve ekibine teşekkür ederim. Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğum son üç yıl içerisinde kolay bir görev yaptım. Görevimizin kolay olmasında en büyük nedenimiz başta sayın kaymakamımız Ali Katırcı Bey oldu. Belediye Başkanımız sağ olsun maddi yönden çok büyük destek oldular. Hiçbir talebimizi geri çevirmediler. Kendisine ve Ekibine Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Siyasi hayatında da başarılar diliyorum. Basın Mensubu arkadaşlarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Bu arada bu başarıyı yakalamada başta amir arkadaşlar olmak üzere tüm personelimize düzgün ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Halkımızın da desteğini aldık, karşılıklı güven içerisinde çok rahat bir görev yaptık. Bundan sonra emekli olacağız. İnşallah dostluklar baki kalacak. Herkesi evimize misafir olarak bekliyoruz."  dedi.

 

Savcı Mustafa Eyüp Demirbaş:"Öncelikle Şerhsen yeni atandığımdan dolayı Abdullah yahşi beyle çalışma fırsatı bulamadık. Ancak Başsavcı beyin kendisinden sitayişle bahsettiğine şahit oldum. Tabi bunu söylerken yeni müdürümüz içinde aynı şeyleri söyledi. Bundan sonraki hayatta da mutluluklar diliyorum. Başsavcı adına kendisine bir plaket takdim etmek istiyorum. Bu arada belediye başkanımıza da böyle bir organizeyi gerçekleştirdiği için ayrıca, bizleri buluşturduğu ve bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. " dedi.

 

 

Belediye Başkanı Zihni Şahin: "Aramızda mülkiye müfettişimiz ve onunla birlikte görev yapan kaymakamlarımız var kendilerine teşekkür ediyorum bizleri kırmadılar teşrif ettiler. Burada bulunan tüm katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle veda toplantılarında hüzün hâkim oluyor. Abdullah beyi belediye başkanı olmadan evvel de tanıyorduk. Beyefendi bir kişiliğe sahip olan değerli arkadaşımızla beraber çalışma fırsatı bulduk. Güzel çalışmalara birlikte imza attık. Kendisinin davetine de en kısa zamanda icabet edeceğiz, misafiri olacağız. Kısa süre içerisinde Bafra'ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hem kendine hem de çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Kendisinin de bahsettiği üzere elimizden geldiği ölçüde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık, yapmaya da devam edeceğiz. Hizmetlerin daha iyi zamanında ve güzel bir şekilde yapılabilmesi için karşılıklı desteklere ihtiyaç vardır. Bu yardımlaşmayı en iyi şekilde yürütmeye çalıştık. Bu arada yerine göreve gelen Mustafa beye de hayırlı olsun diyoruz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor kendisine ve hanımefendiye de günün anısına hediye takdim etmek istiyorum."dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise "Emniyet müdürümüz Abdullah bey verdiği hizmetlerden sonra emeklilik hazırlıklarını yaptı inşallah gelecek ayda kısmet olursa emekli olacak. Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde kendisini emekliliğe uğurluyoruz. Sayın müdürümüzle biz de iki yıl birlikte çalıştık. Ancak müdür bey daha önce Bafra'da uzun süre değişik görevlerde bulundu. Karakol amirliğinden başlayarak Emniyet Müdürlüğüne Kadar Görev Yapması Bir Avantajdı. Bu avantajı da birlikte çalıştığımız süre içerisinde yaşadık.  Kendisini tanımaktan mutluluk duyduk. Bu arada tüm katılımcılara özellikle ilçemizde teftiş maksadıyla bulunan Mülkiye başmüfettişi Aydın Durmaz beye de teşekkür ediyorum. Genç kaymakam arkadaşlarımızla beraber bu akşam programımıza teşrif ettiler. Müdürümüze ve eşine sağlıklı mutlu günler diliyorum, yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum.  Yeni müdür olan Mustafa beye de ekibiyle beraber başarılar diliyorum." dedi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emniyet Müdürü Yahşi'ye Veda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0