GÜNDEM

26 Mart 2016 Yurtta Hava Durumu

 
 142
26 Mart 2016 Yurtta Hava Durumu - Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinin yüksekleri ile İç ve Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz`in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Bafra Haber

 |  - Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinin yüksekleri ile İç ve Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz`in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın; batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz`in batı kıyıları, Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu`nun batısında kuvvetli (30-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Ankara: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 10

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri sabah ilk saatlerde sağanak yağışlı 16

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri aralıklı sağanak yağışlı 22

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğleden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı 19

Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 9

Trabzon: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 12

Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı 9

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 19 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 26 Mart 2016 Yurtta Hava Durumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0