BAFRA

Bafra Emniyet Müdürü Gökdoğan, Polislik Mesleğini Tanıttı

 
 282
Bafra Emniyet MüdürüGökdoğan, Polislik Mesleğini Tanıttı - Samsun Bafra ilçesi Nazmiye Demirel Ortaokulu kariyer günleri etkinliği kapsamında Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan oldu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun Bafra ilçesi Nazmiye Demirel Ortaokulu kariyer günleri etkinliği kapsamında Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan oldu.

Kariyer günleri etkinliği kapsamında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gökdoğan, Polislik mesleğini sadece meslek olarak seçilmeyeceğini gerçekten isteyenlerin bu mesleği seçmeleri gerektiğini ve polisliğin bir yaşam tarzı olduğunu söyledi.

155 Polis imdat hakkında da bilgiler veren Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, polis imdat hattını arayan kişilerin kesinlikle kimlik bilgilerinin bir başka kişilere verilmediğini söyledi. 155 Polis imdat hattını ihbar amaçlı kullanıldığı gibi yardım istemek amaçlı da kullanılabileceğini söyledi. Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden Gökdoğan, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Program hatıra fotoğrafı çekindikten sonra son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emniyet Müdürü Gökdoğan, Polislik Mesleğini Tanıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0