Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, korona virüsü tedbirleri kapsamında okullara ara verilmesiyle başlayan uzaktan eğitim faaliyetlerine destek vermek ve teşvik etmek için EBA TV vasıtasıyla ders çalışan öğrencileri ödüllendirdi.
Bu kapsamda EBA TV’de ders izlerken çekilmiş fotoğraflarını Başkan Kılıç’ın, sosyal medya hesabına gönderen evde kal Bafra etiketiyle gönderen ilk yüz öğrenci sürpriz hediyelerin sahibi oldu. 5 Nisan Pazar günü başlatılan kampanya ve 7 Nisan Salı günü saat 21.00’e kadar devam etti. Ödül kazanan öğrenciler Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından sosyal medyada yayınlandı. Kısa süreli olmasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan kampanyanın benzerlerinin de devam edeceği öğrenildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın