BAFRA

Dur İhtarına Uymayan Öğretmen Alkollü Çıktı

 
 16296
Dur İhtarına Uymayan Öğretmen Alkollü Çıktı - Samsun’un Bafra İlçesinde meydana gelen kovalamacada polisin dur ihtarına uymayan alkollü sürücü Muhtar ismi verse de Öğretmen’im dese de cezadan kurtulamadı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra İlçesinde meydana gelen kovalamacada polisin dur ihtarına uymayan alkollü sürücü Muhtar ismi verse de Öğretmen’im dese de cezadan kurtulamadı.

Olay İshaklı Mahallesi İrfaniye Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen Bilgiye göre Devriye gezen polis ekipleri bir araca dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan alkollü olduğu öğrenilen sürücü fazla kaçamadan kıskıvrak yakalandı. Polis memurlarına “Siz de devlet memurusunuz ben de İstanbul’da öğretmenim izine geldim amcam bu mahallenin muhtarı yapmayın Allah Aşkına ne olursunuz maç izlemeye gittim 1 bira içtim sadece bu bunda abartılacak bir şey yok” dese de cezalardan kurtulamadı. Otomobil sürücüsünün 0.98 promil alkollü olduğu alkollü araç kullanmaktan 6 ay geçici süreliğine ehliyetine el konuldu.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dur İhtarına Uymayan Öğretmen Alkollü Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 29
User defaultYorum Id: 113179
18 Şubat 2021
00:26
  • Yorum Id: 113179
  • 18 Şubat 2021
  • 00:26

Hem alkollü hem yasakta dışarı çıkmış hem de yalvarıyor şaka gibi memleketiz he

User defaultYorum Id: 112755
11 Şubat 2021
19:48
  • Yorum Id: 112755
  • 11 Şubat 2021
  • 19:48

Ögretmen lerin cogu chp zihniyetli. hepsi de çok bilmiş koca yaz yatıyorlar antaltalarda tatildeler. cumartesi pazar yat. bide yarı dönem he. bayramlarda onların. eeee ne kaldı. ama hepp yokk derler bir ögrenciye hayır işlemezler. bedava yüksek maaş alıyorlar. hak ediyorlarmı bence etmiyorlar. okadar para israf israf. neyse. şunuda söylim. diplomatik biriyim. :) sevğili ögretmenim :)

User defaultYorum Id: 112563
09 Şubat 2021
20:54
  • Yorum Id: 112563
  • 09 Şubat 2021
  • 20:54

Bafrada haftaiçi akşam dokuzdan sonra ve haftasonu bütün arkadaşlarım arabayla geziyor isteyen birasını içiyor mangalını yapıyor bunlarda hiç sıkıntı yok polis ve bekçi arkadaşlar bu kişileri görmüyor yada arkadaşları olanları görmezden geliyor sanırım ama sorun gurbette yaşayan tanınmayan bir öğretmen olunca arkadaşıyla maç izleyip bir iki bira içmesi memleket meselesi oluyor sokak sokak kovalayıp amirlerinin gözüne giriyorlar.bir öğretmen kolay yetişmiyor arkadaşlar bazı yorumları okuyunca baframızın bazı meslek gruplarına ne kadar takıntılı olduğunu farkettim.bir ihtarımda bafra habere.tıklanma uğruna öğretmen şöyle yaptı böyle yaptı diye meslek gruplarını toplumun önüne atıp yem yapacağınıza bafradaki gençlere kaymakamımızın belediye başkanımızın sivil toplum kuruluşlarının yada iş adamlarmızın nasıl iş imkanları yaratılabilir bunlarla ilgili nasıl çalışmalar yapılır, pandemiden dolayı kapanan esnaflar için neler yapılabilir bunlarla ilgili gündem oluşturmayı tavsiye ediyorum.bu kişi öğretmen olmasa savcı hakim kaymakam başhekim veya çocukları olsa savcı hakim iki bira içmiş ve yakalandı diye haber yapacak kadar cesur mudur? yada bu kişi bafrahaberin eşi dostu olan bir öğretmen olsa aynı haberi aynı şekilde yapabilirmiydi?siz siz olun her mesleği yetiştiren öğretmenlere karşı biraz saygımız olsun kimbilir bu öğretmenimiz bu ülkeye ne doktorlar hakimler öğretmenler polisler yetiştirdi belkide sizin bir meslek edinmiş çocuğunuza hayatını kurtaracak o mesleğe ulaşacak bilgilerini ve tecrübelerini aktardı.bunların hiçbirini bilemezsiniz!bildiğiniz tek şey tıklanma uğruna geleceğimiz olan öğretmenlerimizi bu şekilde rencide edip meslek onurunu kırmaktır.ne yapmış öğretmenimizin cinsel istismar mı yapmış? görevindeyken mi yapmış bu olayı ? haber yapam

Daha Fazla Yorum