Dünyagöz Samsun 96 Eczacı İle Bir Araya Geldi
Dünyagöz Samsun ve 6
Bölge Eczacılar Odası işbirliği ile 'Samsun Eczacı Odası Eğitim Günleri III Semineri' başladı. 6. bölge Eczacılar Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan'ın konuşmasının ardından Seminerin birinci bölümünde, Dünyagöz Samsun Başhekimi Opr. Dr. Ali Tarık Sakoğlu ile bir araya gelen Samsunlu eczacılar, hastaların kendilerine en sık sordukları göz hastalıkları hakkında bilgi aldı.
Opr. Dr. Ali Tarık Sakoğlu, bu etkinlik dolayısıyla Samsunlu eczacılar ile bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu, bundan sonraki dönemde benzer bir organizasyon düzenlemekten de memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Dr. Sakoğlu, eczacıların bu seminer sayesinde göz hastalıkları hakkında hem genel olarak bilgilendikleri hem de kendilerinin en çok karşılaştıkları vakalar özelinde bilgilenme olanağı elde ettiğini sözlerine ekledi.
Seminerin ikinci bölümünde, İzgören Akademi'den Gökhan Okay, 'İnsan Tanıma Sanatı' üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Seminere katılan toplam 96 eczacı, Dünyagöz Samsun'un hizmetleri hakkında da detaylı bilgi aldı.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın