GÜNDEM

Duble Yollara Milyon Tl'lik Yatırım Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Samsun-19 Mayıs-bafra Duble Yoluna 5 Senede 100 Milyon Tl Harcadık

 
 95
Duble Yollara Milyon Tl'lik Yatırım Ak Parti Samsun Milletvekili SuatKılıç: "Samsun-19 Mayıs-bafra Duble Yoluna 5 Senede 100 Milyon Tl Harcadık - AK Parti Genel Merkez Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yatırımların sürdüğüne dikkat çekerek, "Samsun-19 Mayıs-Bafra duble yoluna 5 senede 100 milyon TL harcadık" dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - AK Parti Genel Merkez Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yatırımların sürdüğüne dikkat çekerek, "Samsun-19 Mayıs-Bafra duble yoluna 5 senede 100 milyon TL harcadık" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a seçim çalışmaları için gittiği 19 Mayıs'ta AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Eren, Belediye Başkan Adayı Osman Toplaoğlu ile partililer eşlik etti. "19 Mayıs ilçemiz AK Parti iktidarından aldığı hizmetlerle büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor" diyen Kılıç, 19 Mayıs Düğün Salonu'nda toplanan yaklaşık bin kişilik kalabalığa hitap etti. Kılıç, AK Parti iktidarının yapımını tamamladığı ilk duble yol projesi olan Samsun-19 Mayıs bölünmüş yolu için 10 ay gibi kısa bir sürede 30 milyon TL harcandığını söyledi.
19 Mayıs-Bafra bölünmüş yolu da yine AK Parti iktidarı tarafından tamamlanarak 2008 yılında çift gidiş-çift geliş olarak hizmete açıldığını hatırlatan Kılıç, AK Parti iktidarının Samsun-19 Mayıs-Bafra yolu için harcadığı paranın 100 milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.
"19 Mayıs ilçesi modern sağlık tesisine AK Parti iktidarı ile kavuştu" diyen Kılıç, "İlçemizin yıllarca ihmal edilen eğitim alt yapısı da AK Parti iktidarında inşa edilen yurt ve okullarla güç kazandı. 19 Mayıs, başta yılların ihmali olan Engiz Köyü Köprüsü yanında köy yollarında yapılan köprüler, menfezler ve yol yapım çalışmaları ile hizmet yarışında başa oynadı. Kurulan Trafik Tescil Bürosu ile 19 Mayıs, YA ve YB serisi plakalarla yollarda da adından söz ettirmeye başladı. 19 Mayıs ilçesi AK Parti iktidarında büyük hizmetler aldı. Şimdi 19 Mayıs'ta 19 Mayıslılar da büyük düşünüyor" diye konuştu.
İlçede Sivil Havacılık Yüksek Okulu kurulması için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Kılıç, ilçe gezisinde Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürolarını da ziyaret etti. Kılıç, "15 gün sonra seçimler biter, dostluklar kalır. Siyasetin de Fair-Play'i var" şeklinde açıklama yaptı.
Kılıç, kuruluşundan bu yana AK Parti'ye emeği geçenlere, il genel ve belediye meclisi üyelerine de plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Duble Yollara Milyon Tl'lik Yatırım Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Samsun-19 Mayıs-bafra Duble Yoluna 5 Senede 100 Milyon Tl Harcadık içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0