BAFRA

Dövülerek Öldürülmüş!

 
 6840
Dövülerek Öldürülmüş! - Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde ölü bulunan şahsın darp sonucu hayatını kaybettiği, maktulde ve olayın failinde uyuşturucu madde çıkmadığı öğrenildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde ölü bulunan şahsın darp sonucu hayatını kaybettiği, maktulde ve olayın failinde uyuşturucu madde çıkmadığı öğrenildi.

Bafra’da Hakan İşcen isimli şahsın evinde ölü bulunan Bafra Ticaret Meslek Lisesi çalışanı Salih Kaplanoğlu'nun, boğazının kesilmediği darp sonucu hayatını kaybettiği, Hakan İşcen ve Salih Kaplanoğlu’nun kanunda alkol çıktığı, uyuşturucu madde tespit edilmediği ortaya çıktı.

16 Nisan 2024 tarihinde ortaya çıkan olayda, Salih Kaplanoğlu isimli şahıs, Hakan İşcen isimli şahsın evinde kanlar içinde ölü bulunmuş, iddiaya göre, Hakan İşcen evdeki şahsı tanımadığını ifade etmişti.

Olay sonrası Hakan İşcen, Salih Kaplaoğlu’nu öldürmek iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, Kaplanoğlu’nun cesedi ise kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Olay ise basında uyuşturucunun etkisi ile boğazı kesilerek öldürüldü şeklinde yer almıştı.


Bafranın haberi, bafra