Doktor Ve Ailesi Toprağa Verildi... Sağanak Yağış Sonucu Otomobiliyle Köprüden Aşağı Uçarak Hayatını Kaybeden Doktor, Eşi Ve 3 Çocuğu İle Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2002, Pazar - Saat: 16.15•Kaynak: Editör•👁 2.969•💬 0
Samsun'un Kavak İlçesi yakınlarında, sağanak yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin köprüden dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında, hayatlarını kaybeden Dr. Seyit Şahin, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte gözyaşları içinde toprağa verildi.
Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Bafra Hastanesi'nde görevli Dr. Seyit Şahin (39) yönetimindeki 55 HC 636 plakalı otomobil ile seyir halindeyken şiddetli yağış sonucu Çakarlı Köprüsü'nden dereye uçmuştu. Kazada, Dr. Seyit Şahin(37), eşi Asiye Şahin(37) ve çocukları Aybüke Şahin(12), Aylınur Şahin(10) ve Tuğrul Neşat Şahin(6) hayatını kaybetmiş, kızları Aybala Emine Şahin(15) ise ağır yaralanmıştı. Kazada ölen Dr. Seyit Şahin, eşi ve 3 çocuğu bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bafra'nın Aktekke Köyü'nde bulunan aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine, Kaymakam Selahattin Aparı, Belediye Başkanı Hasan Arslan, BBP Genel Başkan Yardımcıları Ökkeş Şemdiller ve Orhan Arslan, AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, MHP Samsun Milletvekili Ahmet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın