SAMSUN

Parçalanan Tofaş’tan sağ çıktı

 
 670
Parçalanan Tofaş’tan sağ çıktı
 - Samsun’da önce tıra ardından da çam ağacına çarparak parçalanan Tofaş marka otomobilde bulunan sürücü kazayı ağır yaralı olarak atlattı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da önce tıra ardından da çam ağacına çarparak parçalanan Tofaş marka otomobilde bulunan sürücü kazayı ağır yaralı olarak atlattı.

Kaza, Samsun’un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolunun 20. kilometresi Hacıömerli mevkisinde sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ersin K.(28) idaresindeki 61 LA 458 plakalı Tofaş Doğan SLX marka/model otomobil aynı istikamete seyir halinde olan İbrahim B. yönetimindeki 55 ASG 97 çekici ve 33 EBJ 70 dorse plakalı kömür yüklü tırın dorsesinin sol kösesinde çarpıp yoldan çıkarak su kanalında 250 metre ilerledikten sonra çam ağacına çarptı. Parçalanan otomobilde bulunan sürücü Ersin K. ağır yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Otomobil sürücüsünün geçen ay ’alkolü araç kullanmak’ suçundan ehliyetine 6 ay süreyle el konulduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Parçalanan Tofaş’tan sağ çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0