GÜNDEM

Din Görevlilerine Türk Tasavvuf Musikisi Kursu Verildi

 
 286
Din Görevlilerine TürkTasavvuf Musikisi Kursu Verildi - Bafra Müftülüğü ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile müftülük seminer salonunda üç aydır devam eden Türk Tasavvuf musikisi kursu sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Müftülüğü ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile müftülük seminer salonunda üç aydır devam eden Türk Tasavvuf musikisi kursu sona erdi.

Bafra Müftülüğü ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile müftülük seminer salonunda üç aydır devam eden Türk Tasavvuf musikisi kursu sona erdi.

Bafra Müftülüğüne bağlı merkezde görev yapan İmam-hatip ve Müezzinlerden oluşan 21 görevliye ezan, musiki üzerine talim dersleri verildi. Dersler Aşık Kutlu Eğitim Merkezi öğretmeni Aslan Çıtır tarafından verildi.
Kursu başarıyla tamamlayan görevlilere belgeleri düzenlen törenle verildi.
“Başkanlığın üzerinde önemle durduğu çalışmalardan birinin her görevlinin ezanı ve Kuran’ı güzel okuması” olduğunu ifade eden Bafra Müftüsü Burhan Keleş, “Bundan dolayı meslek içi eğitimlere ihtiyaç duyduk. Bu ve bu benzeri kurslara önem veriyoruz” dedi.

Ramazan Ayından sonra din görevlilerine yönelik kursların devam edeceğini belirten Burhan Keleş desteklerinden dolayı Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Şenocak’a ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yiğit’e teşekkür etti.


Törene Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yiğit, Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Şenocak, Aşık Kutlu Eğit. Merkezi öğretmenleri Hüseyin Akıncı, Aslan Çıtır, İlçe Vaizi Yunus Özdamar ve belge alan kursiyerler katıldı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Din Görevlilerine Türk Tasavvuf Musikisi Kursu Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0