BAFRA

Dilek Öğretmen ve kızı kurtarılamadı

 
 8373
Dilek Öğretmen ve kızı kurtarılamadı - Adıyaman’da enkaz altında kalan Öğretmen Dilek Toprak Çelebi ve kızı İkra kurtarılamadı.
Bafra Haber

 |  - Adıyaman’da enkaz altında kalan Öğretmen Dilek Toprak Çelebi ve kızı İkra kurtarılamadı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler sırasında memleketi Adıyaman’da kızı ile ailesinin yanında bulunan Şehit Burak Perçin İlkokulu Öğretmeni Dilek Toprak Çelebi ve kızı İkra’dan acı haber geldi. 

Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) Öğretmen Ümit Çelebi’nin eşi Dilek Toprak Çelebi, yarıyıl tatilinde memleketi Adıyaman’a gitmiş, babasının kalp rahatsızlığından dolayı bir hafta rapor almıştı.

Dilek Öğretmen, 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremde Adıyaman’da ailesi ile beraber enkazın altında kaldı.

Adıyaman Adliyesinin yanındaki Uğur Apartmanının enkazı altında kalan Toprak ailesine uzun süre yardım yapılamadı. Bir süre vinç beklendi.

Bu gece Toprak ailesinin kaldığı apartmanın enkazından acı haber geldi. Göçük altında kalan Dilek Öğretmen, kızı İkra'nın cansız bedenine ulaşıldı. Toprak Ailesinin diğer fertleri ile ilgili kesin bilgi alınamadı. 

Vefat ilanı 

Adıyaman'da depremde enkaz altında kalarak vefat eden öğretmen Dilek Çelebi ve kızı İkra Çelebi 11 Şubat 2023 Cumartesi günü Bafra Yıldırım Beyazıt Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Yeni Mezarlığa defnedilecek.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dilek Öğretmen ve kızı kurtarılamadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 24
User defaultYorum Id: 169486
12 Şubat 2023
20:01
  • Yorum Id: 169486
  • 12 Şubat 2023
  • 20:01

Allah rahmet eylesin, bafrada öğretmenlik yapıyor, 1 haftalığına memlekete gidiyor ve depremde hayatını kaybediyor, orada olması kaderdi, ancak depreme dayanıksız yapılan binalar kader değil, ihmal.

User defaultYorum Id: 169477
12 Şubat 2023
13:57
  • Yorum Id: 169477
  • 12 Şubat 2023
  • 13:57

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. çok büyük bir acı. ayrıca şunu da belirtmek isterim. hangi parti olursa olsun af kanunu çıkarılmasın. ne imar affı, ne trafik affı, ne vergi affı, ne mahkum affı vs. çıkarılmasın. suistimal edilen bir şeyin affı olmaz. sonuçlar ortada. ayrıca bütün suriyeliler gönderilmeli. nasıl bir bela olacakları görülüyor. türkiye de ufak bir karmaşa da yağmalar, hırsızlıklar, çeteleşmeler... gönder kardeşim babanın oğlumu. esad bitti, orda savaş yok birşey yok gönder yaaa. bu işin ırkçılığı faşisti olmaz. benim ülkemin canına okuyor herifler. çünkü bela oluyorlar. bundan sonrada olacaklar. ne kadar arsızı, hırsızı, çapulcusu, katili nesi varsa burada. iyileri zaten çoktan avrupaya gitti, yada istanbulda ankarada iş sahibi oldular. biz bunları farketmiyoruz bile. ama çapulcuları gönderin. bir akpartili olarak yazıyorum. ne olur gönderin bunları.

User defaultYorum Id: 169424
10 Şubat 2023
23:13
  • Yorum Id: 169424
  • 10 Şubat 2023
  • 23:13

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. turkiyede 450 bin müteahit varken tüm avrupada 30 bin müteahit var acaba bukadar kolaymı..... bir liralık ürün bizde 5 lira oluyor. inceleme, denetim de kağıt üzerinde nasılsa... yasalar da kağıt üzerinde. birileri ölüyormuş. ne yapalım kader ya. ne kadermiş be.... sonra suçlu kader pırıl pırıl insanları öldürün yazık çok yazık.

Daha Fazla Yorum