BAFRA

Deva Partisi'nde Alaçam Ve Tekkeköy Kongreleri Gerçekleşti

 
 1690
Deva Partisi'nde AlaçamVe Tekkeköy Kongreleri Gerçekleşti - Demokrasi ve Atılım Partisi Alaçam ve Tekkeköy İlçelerimiz ile Kongrelerine Başladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Demokrasi ve Atılım Partisi Alaçam ve Tekkeköy İlçelerimiz ile Kongrelerine Başladı. 

Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan ve teşkilatlanmasına hızla devam eden Deva Partisi, teşkilatlanma çalışmaları için birkaç aydır aktif olarak çalışıyor. Samsun’da 7 ilçenin teşkilatlanmasını bitiren il yönetimi, bu hafta içerisinde 4 ilçenin daha teşkilatlanmasının biteceğini iletti. Alaçam ve Tekkeköy’de partililer Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen kongrelerde ilçe başkanlarını seçtiler. Kongreler sonrası Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı olurken, Tekkeköy’ün ilçe başkanı ise Ahmet Akgün oldu. 

Kongreler sonrası konuşan İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, “Samsun’da 7 ilçemizin yapılanmasını bitirdik. 4 ilçemizin teşkilatlanması da bu hafta bitecek. Sürecimiz gayet güzel ve olumlu geçiyor. Kalan ilçelerimizin teşkilatlanmaları için ayrı bir heyet kurduk. Her gün birbirinden değerli vatandaşımızla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsunlular partimize büyük ilgi gösteriyor. Şu ana kadar partimize Samsun’dan binlerce kişi başvurdu. Bizim de önceliğimiz gönüllüler çünkü bu hareket gönüllülerden oluşuyor. Covid-19 sebebiyle hareket alanımız kısıtlı, fakat heyecanımız daha baskın geliyor. Birçok ilçemiz bizi bekliyor ve bizler aynı zamanda il kongremizin hazırlıklarını yapıyoruz. Yakın zamanda il kongrelerimiz ile de Samsunlular ile buluşacağız ” şeklinde konuştu.

Demokrasi ve Atılım Partisi ilçe kongreleri 7 Kasım Cumartesi 14.00 Atakum, 8 Kasım Pazar 14.00 İlkadım ve 15 Kasım Pazar 12:00 Kavak ilçe kongreleri ile devam edecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Deva Partisi'nde Alaçam Ve Tekkeköy Kongreleri Gerçekleşti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0