BAFRA

Destici’den  Bahadır Şahin’e Övgü Dolu Sözler

 
 1515
Destici’den  Bahadır Şahin’e Övgü Dolu Sözler - Partisinin seçim kampanyası kapsamında Samsun’a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Bafra’da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. 
Bafra Haber

 |  - Partisinin seçim kampanyası kapsamında Samsun’a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Bafra’da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. 

SKM açılışına, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı içerisinde BBP 1. Sıra Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin için oy sözü istedi. 

TÜRK ASRI İÇİN ERDOĞAN KAZANACAK

Bafra’da SKM açılışında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Önemli olan birlik beraberliğimiz, devletimizin varlığı, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbalidir. BBP olarak 30 yıldır şehit liderimiz Muhsin başkanımızla çıktığımız bu yolda ki en büyük derdimiz ve gayemiz budur. Bizler milletimizin İstiklalini ve istikbalini sağlam tutmak için ya da buna göz dikenlere karşı mücadele etmek için siyaset yapıyoruz. 30 yıllık bu mücadelemize milletimiz şahittir.  14 Mayıs’ta yapılacak olan bir seçimin arifesindeyiz.  İki seçimi bir arada yaşayacağız. Sandığın birinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerçekleştirilecek diğer sandıkta ise milletvekili seçimleri gerçekleştirilecek. Cumhur ittifakı olarak adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve inşallah 14 Mayıs’ta siz kıymetli Bafralı Samsunlu ve tüm Türkiye’de ki sağduyulu vatandaşlarımızın desteği ile Cumhurbaşkanımız birinci turda yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilecektir. Buna yürekten inanıyorum. Türkiye’nin birliğinin 21. Yüzyılın Türk asrı olması için başlatılan Türkiye Yüzyılı hamlesinin gerektirdiği de budur. Başta savunma sanayi olmak üzere üretimde atılan pek çok adımların kesintiye uğramaması içinde gerekli olan budur.” Dedi.

DESTİCİ’DEN BAHADIR ŞAHİN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Cumhur İttifakı içerisinde her partinin kendi logo ve adayları ile seçime gireceğini vurgulayan BBP Genel Başkanı Destici, “Vatandaşlarımızdan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde birinci sandıkta Cumhurbaşkanımızı yeniden seçilmesi için sizlerden yüksek destek beklediğimi ifade ediyorum. Samsun Bafra geçmiş seçimlerde gereken desteği vermiştir. İnşallah bu seçimde bu desteği daha da artıracaktır. Tabi ikinci sandıkta Cumhur İttifakı olarak dört parti kendi logoları ve kendi adayları ile seçime girecektir hepsine başarılar diliyorum. Bizde BBP olarak Milletvekili seçimlerinde kendi logomuz ve kendi adayımız ile seçime giriyoruz. Samsun’da da sizin evladınız işte Bafralı Bahadır Şahin. İyi yetişmiş genç pırıl pırıl bir evladımız. Aynı zamanda sizin yakından tanıdığınız Zihni Şahin başkanımızın da yeğenidir. Zihni Bey partimizin kurucularındandır. Şu anda biraz rahatsız olduğunu duydum kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bahadır Şahin genç olduğu için Zihni Bey’in 30 yıl öncesini temsil ediyor. Şimdi burada oyunuzu BBP’ye Bahadır Şahin evladımıza vereceksiniz Cumhur ittifakı çatısı içerisinde bu sözü sizlerden istiyorum.” Diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Destici’den  Bahadır Şahin’e Övgü Dolu Sözler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 15
User defaultYorum Id: 176494
26 Nisan 2023
10:47
  • Yorum Id: 176494
  • 26 Nisan 2023
  • 10:47

Öncelikle sizler partiden ve ocak yönetiminden küstürmüş olduğunuz kişilerin kapılarını çalmanız lazımdı. siz bu kişilerin kapılarını çalmayın etmeyin kimden nasıl oy alacaksınız. şahsen biri bana gelse dese sen hizmet ettin ne dersin deseler vefasız kişiler derim. samsun yönetim olsun bafra olsun üstüne üstün ankara genel merkez olsun. vefasız bir topluluk. rahmetli şehit liderimiz muhsin yazıcıoğlu nun bu kişiler yüzünden kemikleri sızlıyordur.

User defaultYorum Id: 176414
25 Nisan 2023
19:25
  • Yorum Id: 176414
  • 25 Nisan 2023
  • 19:25

Balkan halklarına olan nefretini kusmuş kişi. bırakın devlet emanet etmeyi bir kuru selam bile fazla bunlara...

User defaultYorum Id: 176397
25 Nisan 2023
16:39
  • Yorum Id: 176397
  • 25 Nisan 2023
  • 16:39

Sen hüda-par la yoluna devam et .

Daha Fazla Yorum