GÜNDEM

Derneklerden Komutanlara Veda Yemeği

 
 300
Derneklerden Komutanlara Veda Yemeği - Bafra Umut Derneği, Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği,Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanlığı,Bafra Muharip Gaziler Derneği tarafından tayinleri çıkan komutanlar için Bafra Öğretmenevinde bir yemek düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği, Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği,Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanlığı,Bafra Muharip Gaziler Derneği tarafından tayinleri çıkan komutanlar için Bafra Öğretmenevinde bir yemek düzenlendi

Bafra Umut Derneği, Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği, ,Bafra Muharip Gaziler Derneği tarafından tayinleri çıkan komutanlar için Bafra Öğretmenevinde bir yemek düzenlendi. Ayrıca yemekte Bafra Umut Derneğine maddi ve manevi katkıda bulunan Prs. Yrb Metin Özdemir, Chp İlçe Başkanı Şevki Yılmaz,Gözde Tv sahibi Fatih Uncu, Karaman3 Ticaret İbrahim Niyazoğlu, Neriman Uygun, Abdullah Özdemir, İlkay Dere, Murat Karamel, Yasin Kolat’a  teşekkür belgesi verildi. Bafra İlçesinde görev süreleri içerisinde başarı ile görev yaparak tayin olan Komutanlar için anlamlı ve duygu yüklü bir veda yemeği düzenlendi.
8 yıldır Bafra Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı görevinde iken Aksaray ili Askerlik Şube Başkanlığına tayini çıkan Per.Yrb.Metin Özdemir, 2 yıldır Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Şırnak İli Uludere Ballı 5.Sınır Jandarma Takım Komutanlığına atanan Jandarma Yüzbaşı Şahin Kocaköse, , Kolay Beldesinde 5 yıldır Kolay Jandarma Komutanı olarak görev  yapan Jan.Kd.Bşçvş. Doğan Özalp Eskişehir Jandarma Bölük Komutanlığına tayinleri dolayısı ile Bafra’da faaliyette bulunan 4 sivil toplum örgütü  tarafından kendilerine ve eşlerine veda yemeği düzenlendi..
Sunuculuğunu Gonca Cezairli’nin yaptığı  veda yemeğinde Cezairli,“Sekiz  yıl boyunca tanışma fırsatı bulduğumuz , beyefendiliği ile iş ahlakıyla iş disipliniyle her zaman kendisini takdir ettiğimiz iyi bir aile reisi,iyi bir baba olan  Garnizon Komutanımız Per.Yrb.Metin Özdemir ile uyumlu güzel karşılıklı hoşgörüye dayalı iyi bir çalışmalarımız  oldu. . Bafra’da 8 yıl gibi uzun bir süre kaldınız burası her zaman sizin ikinci memleketiniz bunu unutmayın. Yolunuz ne zaman buraya düşerse,  Bafra her zaman ikinci evininiz ve yolunuz olarak bizim kapılarımız size sonsuza kadar açık yeni görevinizin size ve ailenize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor görevinizde üstün başarılar diliyorum.. Diğer komutanlarımızın da Bafra’ya hizmetleri büyüktür.. Gittikleri yeni görev yerlerinede kendilerine ve ailelerine başarı,sağlık dolu günler diliyoruz.” diye konuştu
Aksaray İline tayini çıkan ve 3 Temmuz’da Bafra’dan ayrılacak olan Bafra Garnizon Komuatını Per.Yrb.Metin Özdemir yaptığı konuşmada "Ayrılık saati gelince konuşmak çok zor. Bundan 8 yıl önce bir Ağustos ayında Bafra’ya gelmiştik. Bafra’ya gelir girmez eşim ile birlikte çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştık. Şuna emin olunuz ki kendimizi Bafralı olarak hissediyoruz. Her zaman yanınızdayız, biz de sizden biriyiz. Bafra ve insanı güzel. Bafralıyı sevdiğimizden Bafra’nın taşını toprağını sevdik.Bafra’yı ve Bafralıyı hiç bir zaman unutmayacağız..’’ diye konuştu.
Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği Başkanı Saadet Var ise,’’8 yıl boyunca biz şehit ailelerinin yanında olan, akan gözyaşlarımızda bizleri teselli edeni,ağlayan yüzlerimizin gülmesini sağlayan ve şu anda tayini çıkan komutanımız Per.Yrb.Metin Özdemir ile diğer tayini çıkan komutanlarımıza yeni görev  yerlerinde başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.’’dedi.
Konuşmaların ardından  Bafum-Der Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Hasan Şekerçioğlu  derneğin teşekkür belgesini Bafra Askerlik Şube Başkanı Per.Yrb.Metin Özdemir’e sundu.
Daha sonra ise Bafum-Der’e maddi ve manevi destekte bulunanlara teşekkür belge töreni yapıldı.
Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği de tayinleri çıkan komutanlara üzerinde Türk Bayrağı olan ve kursiyerlerin yaptığı işlemeyi sundular.
Program daha sonra Piyanist Sedat,Udi Yunus Cezairli,Solist Yalçın Danışmaz’ın güzel müziği ve sesleri ile dansla devam etti,.
Yemeğe Bafra Garnizon Komutanı Per.Yrb.Metin Özdemir, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Yzb.Şahin Kocaköse, Kolay Jandarma Komutanı Jnd.Kd.Bşçvş. Doğan Özalp eşleri ile birlikte,Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Derneği Başkanı Saadet Var,  Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin,CHP Bafra İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, Şehit ve Gazi Aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Derneklerden Komutanlara Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0