GÜNDEM

Dereköy`ün Derebeyi`nin Kepçeli İntikamı

 
 475
Dereköy`ün Derebeyi`nin Kepçeli İntikamı - Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, iddiaya göre denizden kum çıkarttığı için kendisini jandarmaya şikayet eden Hamit Genç adlı vatandaştan intikamı kepçeyle aldı.
Bafra Haber

 |  - Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, iddiaya göre denizden kum çıkarttığı için kendisini jandarmaya şikayet eden Hamit Genç adlı vatandaştan intikamı kepçeyle aldı.

Sen misin şikayet eden` Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, iddiaya göre denizden kum çıkarttığı için kendisini jandarmaya şikayet eden Hamit Genç adlı vatandaştan intikamı kepçeyle aldı. Genç’in bahçesini belediyeye ait araçlarla kazıp, içerisine park malzemesi bıraktıran Topal, “Allah Hamit ağabeyimizi başımızdan eksik etmesin” dedi
19 Mayıs İlçesi Dereköy Beldesi ilginç bir olayla çalkalanıyor. Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, kendisini denizden kum çıkarttığı ve başka yere naklettiği iddiası ile Jandarmaya şikayet eden Hamit Genç isimli vatandaşın belde sınırları içinde bulunan yazlığının bahçesini belediyeye ait araçlarla kazdırdı, bahçeye çocuk parkı yapılması için malzeme bıraktı. Hamit Genç`in evinin elektrik hatları da kazı makinesinin verdiği hasar nedeniyle zarar gördü, elektrikler kesildi.

ŞİKAYET ETTİĞİM İÇİN YAPTI
Dereköy Beldesi Merkez Mahallesi Yakup Şahin Sokak 15 numaralı evde oturan Hamit Genç "Belediye`nin evimin ilerisindeki sahilden kamyonlara kum yüklettiğini duydum ve jandarmaya şikayet ettim. Jandarma geçtiğimiz Pazar Günü olaya el koydu ve duyduğuma göre Belediyeye ceza yazmış. Belediye Başkanı Ahmet Topal da buna kızdı ve benim evimin kıyı kenar çizgisinde olduğunu bu nedenle buraya çocuk parkı yaptıracağını söyleyerek bahçemi evimin kapısına kadar kazdırdı, oyun parkı yapmak için de bahçeme başka yerden söktürdüğü bahçe oyuncaklarını bıraktı. Evimin elektrik tesisatı bu kazı yüzünden zarar gördü. Savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

SADECE BENİM EVİM Mİ KIYI KENAR ÇİZGİSİNDE`
 Hamit Genç, kendisinin 30 yıldır Dereköy`de oturduğunu ve civardaki tüm evlerin aynı hizada olduğunu belirterek, "Kıyı Kenar Çizgisi Kanunu da bizim ev yaptığımız tarihten çok sonra çıktı. Benim evim kıyı kenar çizgisi kapsamında ise bu sahildeki tüm evlerin de yıkılması ve bahçesinin kazılması gerekir. Ama başkan sadece benim bahçemi kazdırdı ve oyuncakları benim bahçeme koydu. Bunda da kasıt var. Ben kendisini şikayet ettiğim için böyle yaptı. Kum almak yasak. Jandarma da yasağı uygulamış, ceza da kesmiş. Bu olay için de Başkan`ı şikayet edeceğim " diye konuştu.

HAMİT GENÇ`İ ÇOK SEVİYORUZ

 Konu ile ilgili olarak görüşlerini sorduğumuz Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal da şunları söyledi: "Biz Hamit Genç ağabeyimizi çok seviyoruz. Kendisi örnek bir vatandaşımızdır. Allah başımızdan eksik etmesin."

Coşkun ÖZBEK

Gazete Arena

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dereköy`ün Derebeyi`nin Kepçeli İntikamı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0