GÜNDEM

DENKTAŞ SAMSUN'UN TURİSTİK YERLERİNİ GEZEREK FOTOĞRAF ÇEKTİ

 
 293
DENKTAŞ SAMSUN'UN TURİSTİKYERLERİNİ GEZEREK FOTOĞRAF ÇEKTİ - İki günü önce Samsun'a çeşitli incelemelerde bulunmak, konferans vermek ve açılışlar yapmak üzere gelen KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini gezerek bol bol fotoğraf çekti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İki günü önce Samsun'a çeşitli incelemelerde bulunmak, konferans vermek ve açılışlar yapmak üzere gelen KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini gezerek bol bol fotoğraf çekti.

Geziye Vali Metin İlyas Aksoy, Emniyet Müdürü Ömer Sağırkaya, Bafra Kaymakamı Hayati Soylu, Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan ve daire müdürleri katıldı.

Sırayla Doğanca Beldesi, Bafra İlçesi ve Yakakent ilçesi Çam Gölü'ne geçerek manzara resmi çeken Denktaş, Ahsen Gizem isimli bir çocuğu öperek fotoğrafını çekti.

Geçtiği ve gezdiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, son olarak da Derbent Barajı DSİ Misafirhanesi'nde Valilik tarafından verilen yemeğe katıldı.

Kendisine Vali Metin İlyas Aksoy tarafından barajın fotoğrafı, plaket ve bir poşet toprak hediye edildi. Yemekte konuşan Vali Metin İlyas Aksoy, "Biz bu topraklar uğruna şehitler verdik. Vermeye de devam edeceğiz." diyerek toprağı takdim etti. Hediye edilen toprağı öpüp alnına koyduktan sonra duygulu bir konuşma yapan KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, "Ben Türkiye'den şu mesajı yavru vatana götüreceğim. 65 milyon Kıbrıs deyince heyecanlanıyor. Bundan 50 yıl önce duyduğu heyecanı bugün de duyuyor. İşte bizim geleceğimiz budur. Kıbrıs Türk'ü olarak 7'den 70'e bu Türk'ün kalesini kimseye kaptırmamak için düşman eline verip Anadolu'nun bağrına bir kan hançeri haline gelmesini önlemek için elimizden geleni yapmaya seve seve devam edeceğiz. Biz bütün çektiklerimizi helal ediyoruz. Siz de helal ettiğinize inanıyoruz. Türkiye sesini duyuruyor. Türkiye dünya devletleri arasında sözünü dinletebiliyor. Türkiye haklarını koruyabilmek için dimdik ayakta duruyor." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • DENKTAŞ SAMSUN'UN TURİSTİK YERLERİNİ GEZEREK FOTOĞRAF ÇEKTİ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0