ASAYİŞ

Samsun'da Hayali İhracaat Operasyonu Samsun'da Hayali İhracat Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 4 Kişi, Bugün Adliyeye Sevk Edildi

 
 126
Samsun'da Hayali İhracaat Operasyonu Samsun'da Hayali İhracat Yaptıklarıİddiasıyla Gözaltına Alınan 4 Kişi, Bugün Adliyeye Sevk Edildi - Samsun'da faliyet gösteren 3 ayrı aile şirketinin karıştığı hayali ihracaat ve kaçakçılık olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi, adliyeye sevkedildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da faliyet gösteren 3 ayrı aile şirketinin karıştığı hayali ihracaat ve kaçakçılık olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi, adliyeye sevkedildi.

Samsun Gümrükler Muhafaza Başmüdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile İstanbul Gümrükler Başmüdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda, Bafra ilçesinin Ağıllar Köyü'nde bulunan Hilmi Bayrak Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Samsun Export Pazarlama Ltd. Şti. ile Güven Zirai ve San. Ürünleri Ltd.Şti. adlı 3 aile şirketinin hayali ihracaat ve kaçakçılık yaptığı tespit edildi. Şirketlerde yapılan incelemede, söz konusu firmalar tarafından 185 adet özel fatura ile hayali tekstil ve elektrikli ev aletlerinin sahte kaşe ve mühürlerle Dilucu Gümrüğü'nden çıkış yapılmış gibi gösterilerek karşılığında 1 milyon 786 bin 378 ABD Dolarlık dövizin bankalardan alındığı belirlendi. Olayla ilgili olarak söz konusu firmanın yetkilileri olduğu belirtilen Mahmut Bayrak, Ziya Süleymanoğlu, Oktay Genç ve İsmail Karahan yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmaları tamamlanan söz konusu şahıslar, Samsun Gümrükler Muhafaza Başmüdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün Samsun Adliyesi'ne sevkedildi. (MAY-İSB)
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Hayali İhracaat Operasyonu Samsun'da Hayali İhracat Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 4 Kişi, Bugün Adliyeye Sevk Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0