BAFRA

Deneyimini Paylaş Projesinde Akranlar Buluştu

 
 691
Deneyimini Paylaş Projesinde Akranlar Buluştu - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile bu yıl yürütülmeye başlanan “Deneyimini Paylaş” projesi kapsamında görevli öğrenciler ilk sunumlarını yapmak üzere Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileriyle buluştular.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile bu yıl yürütülmeye başlanan “Deneyimini Paylaş” projesi kapsamında görevli öğrenciler ilk sunumlarını yapmak üzere Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileriyle buluştular.

Öğrencilerin hem sahnede hem de izleyici olduğu çalışmada, 14 Ocak 2019 tarihinde Bafra Fen Lisesi öğrencisi Selma Kalanç (Bocce Milli Takım Uluslararası 2.liği), Bafra Atatürk Ortaokulu öğrencileri Esmanur Bek (Öykülerle Fen Projesi Tübitak Derecesi) ve Sude Altun (nesli tükenen hayvanları evlat edinmeleri) Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Burak Yanıklar (Havalı Tabanca Türkiye 3.lüğü) Bafra Fatih Ortaokulu öğrencisi Arda Aydoğan (Robotik Teknofest Finalist) konularında sunumlar yaptılar. 

Projenin devamında bir sonraki çalışma 16 Ocak 2019 tarihinde projede görevli Bafra İbn-i Sina MTAL öğrencisi Çelebi ÖztürkHavalı Tüfekler Samsun 1.lik), Bafra Şehit Erkut Yılmaz MTAL öğrencisi Celal Şener (Dünya Klavye Yarışması Derecesi), Fatih Ortaokulu öğrencisi Müge Bilgen (A Milli Yüzme Takımı ve Satranç İl 1.lik) ve Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Serhat Ahmet Öztürk (Atıcılık Havalı Tabanca Türkiye 1.liği) 8. Sınıf öğrencilerine sunumlarını gerçekleştirdiler.

270 öğrencinin sunumlara dinleyici olarak katıldığı çalışmada, sunum yapan öğrenciler başarı deneyimlerini akranları ile paylaşarak onlarında kendi başarı hikâyelerini yazabilecekleri ve geleceği şekillendirecek örnek insanların çok uzaklarda olmadığı mesajını verdiler. Özellikle kendi başarı hikâyelerinde karşılaştıkları ve aştıkları zorlukları, sonrasında elde ettikleri başarıları paylaşan öğrenciler dinleyen akranlarından büyük ilgi gördü. 

Mustafa Kemal Ortaokulunda 2 seans halinde yapılan projenin sunum etkinliklerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Şube Müdürleri Yüksel Aydın, Zekeriya Akbağ,  okul yöneticileri, rehber öğretmenler, okulun öğretmenleri ve öğrencileri katıldılar.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Deneyimini Paylaş Projesinde Akranlar Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0