SİYASET

Değişime Ayak Uydurmalıyız

 
 222
Değişime Ayak Uydurmalıyız - 0
Bafra Haber

 |  - 0

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, kentsel dönüşümler esnasında yaşanan bazı sorunların değişime ayak uyduramamaktan kaynaklandığını söyledi.
Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında konuşan Milletvekili Yeni, Türkiye`de çağdaşlaşma yönünde hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını dile getirerek, "Değişime açık olmalı ve ayak uydurmalıyız. Bugün Samsun hızla gelişiyor ve yaşanan değişimi halkımız sorun olarak algılıyor" dedi.
Yeni, AK Parti iktidarının verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade etti. Bafralı minibüsçülerin Samsun`a otogar yapılmasının ardından şehir merkezine alınmamasıyla ilgili problemi çözdüklerini söyleyen Ahmet Yeni, "Samsun modern bir kent olma yolunda ilerliyor. Bu gelişim yaşanırken tabii ki halkımızı rahatsız etmeyeceğiz, ama zaman zaman tatsızlıklar yaşanıyor. Bunlar Samsun`un çağdaşlaşmasının sancılarıdır. O halde büyümenin gereği olarak getirilen yeni kurallara ayak uydurabilmeliyiz" diye konuştu.
Kahvaltıya Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Bülbül, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır, Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Değişime Ayak Uydurmalıyız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0