BAFRA

Dededağı Köyünde Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı 

 
 27230
Dededağı Köyünde Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı  - Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Dededağı köyünde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Dededağı köyünde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

Olay, Bafra ilçesi Dededağ köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehanede karşılaşan şahıslar  arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar silahları ile ateş etmeye başladı. Tabancalarla açılan ateş sonucu ağır yaralanan Yaşar Doğan hayatını kaybederken, yaralanan Burhan Boz  ile Erdal Doğan hastaneye kaldırıldı. Yaralanan Emrah Demir isimli şahıs kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Demir hastanede gözaltına alındı.

Sırtından ve bacağından yaralanan Burhan Boz, Bafra Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine, kolundan yaralanarak özel hastaneye kaldırılan Erdal Doğan ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı yakınları da hastanelere akın etti.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Samsun'dan ilçeye sevk edilen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik kuvvet polisi Samsun'da yaralıların bulunduğu hastanelerde de geniş güvenlik önlemi aldı.

Yaralılardan Erdal Doğan'ın Et Üreticileri birliği Başkanı, hayatını kaybeden Yaşar Doğan'ın da kardeşi olduğu öğrenildi.

Olayda kimlerin kimi vurduğu soruşturma sonunda ortaya çıkacak.

Bafranın haberi, bafra