BAFRA

Tekel Caddesi’nde Çöp Kutusu Eksikliği!

 
 3754
Tekel Caddesi’nde Çöp Kutusu Eksikliği! - Tekel Caddesi’ndeki çöp kutusu eksikliği, kirlilik sorunu oluşturmakta.
Bafra Haber

 |  - Tekel Caddesi’ndeki çöp kutusu eksikliği, kirlilik sorunu oluşturmakta.

Bafra'nın Tekel Caddesi'ndeki çöp kutusu eksikliği çöpünü çöp kutusuna atmak isteyen kentlilerin tepkisini çekmekte. 

Bafra'nın araç ve yaya trafiği açısından en yoğun caddelerinden Bafra'nın atardamarı Tekel Caddesi'nde sadece 6 çöp kutusu bulunmakta. Migros Kavşağı ile Kadı Çeşmesi arasında her iki yönde toplam 38 (Bir eksik. Belediye yıkılan direğin yenisini yerine koymadı) direk bulunmakta. Kadı Çeşmesinden Migros yönüne doğru sağ tarafta sadece 2 çöp kutusu, sol tarafta ise 4 çöp kutusu bulunmakta. 

Sağ taraftan Migros yönüne doğru gitmekte iseniz elinizdeki herhangi bir çöpü ya da sigara izmaritini çöp kutusuna atmak için sadece 2 çöp kutusu bulunmakta. Yaklaşık 300 metrede 2 çöp kutusu.

Malum çok da temiz bir millet değiliz. Daha önceleri çiçek saksılarının dibini çöplüğe çevirmişlerdi. Sizce şimdi ne yapıyorlardır. 

Cevabı vereyim yere atıyorlar. O caddenin bir sakini olarak iyi biliyorum. Yere atıyorlar. Hem de nereye atacağım elimde mi taşıyacağım diyerek. 

Tekel Caddesi Bafra'nın gözde caddelerinden. Belediye saksıdaki bitkilerinin bakımını düzgün bir şekilde yapamadı ve kaldırdı yerine de bir şey koymadı. Şimdi cadde ruhsuz bir beton yığını. Kırılan dökülen de yerine konulmuyor. Muhtemelen çöp kutuları da yeterliydi. Onların da başına bir şey gelince yerine konulmadı.

Tamam, her şeyi başkandan beklemeyelim, her şeyi göremez, takip edemez ama onca insan var. Şehirdeki aksaklıkları, eksiklikleri, kırığı döküğü tespit edecek çalışanlar var. Örneğin zabıta memurları. Eminim kendilerine böyle bir görev verirseniz seve seve yapacaklar. 

Bafra'nın hareketli caddelerine Bafra'ya yakışır çöp kutuları koyalım. Bafra’ya yaraşır olsun. Öyle kasaba belediyeleri gibi değil. Kahverengi de değil. İnsanda temizlik hissi uyandırsın. Ben buradayım desin. Turuncu olur, yeşil olur. Kent mobilyaları şehrin gelişmişliğini gösterir. Çöp kutularının varlığı çöpleri kutuya atmamız için bizi tetkikler. 

Ali ihsan

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tekel Caddesi’nde Çöp Kutusu Eksikliği! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 14
User defaultYorum Id: 158702
05 Ekim 2022
16:59
  • Yorum Id: 158702
  • 05 Ekim 2022
  • 16:59

Çöp kutusu koyarsın sineklendi derler. koymazsun koymadu millet çöpünü nereye atacak derler. bende çıkamadum bu işin içundan. birileru burada gaz vreiyo millete akilli olalım.

User defaultYorum Id: 158525
03 Ekim 2022
21:17
  • Yorum Id: 158525
  • 03 Ekim 2022
  • 21:17

Bulvarda da cop konteynerleri sadece bir tarafta var. yaşlı insanlar, çocuklu kadınlar, çocuklar çöp atmak için karşıya geçmek için ellerinde coplerle bekliyorlar. sacmalik

User defaultYorum Id: 158402
03 Ekim 2022
02:49
  • Yorum Id: 158402
  • 03 Ekim 2022
  • 02:49

Ya adamlar her mahalleye cam ve diğer çöpler için konteynır koydular vatandaş gidip çöpünü cam konteynır ı na atıyo önce biz düzelmemiz lazım bu adamlar seçimle geliyo seçim le gidiyor eleştiri ile değil eğer insanlar begenmiyorsa oy vermez yenisi gelir .

Daha Fazla Yorum