BAFRA

Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’tan Teşekkür Mesajı

 
 3084
Damsan Yönetim Kurulu BaşkanıSerdal Sefa Kocabaş’tan Teşekkür Mesajı - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası açılışında emeği geçenlere Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’tan teşekkür mesajı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası açılışında emeği geçenlere Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’tan teşekkür mesajı.

Açılış törenine katılan Damsan Yönetim Kurulu üyeleri ve başkanı Serdal Sefa Kocabaş teşekkür mesajında şunları dile getirdi. “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ve protokolün katılımıyla açılışı gerçekleştirildi. Açılış için Bafra’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile sohbet etme fırsatımız oldu. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür eder, saygılarımı sunarım. 

Ayrıca Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının yapımında ve hizmete girmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, açılışa iştirak eden protokol ve hemşerilerimize en kalbi şükranlarımı sunmak isterim.” dedi.

#serdal-sefa-kocabas0#

Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Bafranın haberi, bafra