BAFRA

Damsan Samsun Tarım Fuarına Damga Vurdu

 
 1904
Damsan Samsun Tarım Fuarına Damga Vurdu - DAMSAN, SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettikleri tarım aletleri Samsun Tarım Fuarına damga vurdu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - DAMSAN, SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettikleri tarım aletleri Samsun Tarım Fuarına damga vurdu. 

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU 6. Samsun Tarım Fuarına SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettikleri tarım aletleri ekipmanları ile katılım sağlayarak fuara adeta bir damga vurdular.

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU’nun yönetim kurulu başkanı Serdal Sefa Kocabaş bir teşekkür mesajı yayınladı.

#serdal-sefa-kocabas0#, “5 gün süren TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 6. Samsun Tarım Fuarında DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU olarak SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettiğimiz tarım aletleri ekipmanlarımız ile katılım sağladık. Standımız ziyaretçi akını yaşadı. Bu ilgiden dolayı satışlarımız da gözle görülür bir artış oldu. Samsun Tarım Fuarında hem içeride hem de dışarıda büyük bir alanda traktörlerimizi ve tarım aletlerimizi sergiledik. Ve fuara katılan protokol ve bölge çiftçisinin takdirini kazandığımıza kalben inanıyoruz.” dedi. 

Kocabaş, “Bizlere katılımları ile manevi destek veren bölge üreticilerimize ve çiftçilerimize DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU ve SAME - DEUTZ FAHR traktörleri bölge bayiliği ile kendi ürettiğimiz tarım aletleri ekipmanları şirketimiz adına en kalbi şükranlarımızı sunarız. Ayrıca fuarda görev yapan tüm birim arkadaşlarım ve personelimize teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra