BAFRA

Damsan Makina Sanayi Samsun Teknopark Ve Ar-ge Buluşmalarına Damgasını Vurdu

 
 578
Damsan Makina Sanayi Samsun TeknoparkVe Ar-ge Buluşmalarına Damgasını Vurdu - Samsun’da çok amaçlı salonda Samsun Teknopark firmaları ve Samsun’un önemli sanayi kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının da stantlarının bulunduğu etkinliğin açılış töreni yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’da çok amaçlı salonda Samsun Teknopark firmaları ve Samsun’un önemli sanayi kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının da stantlarının bulunduğu etkinliğin açılış töreni yapıldı.

Yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a etkinliğe katkılarından ve çalışmalarından dolayı plakete layık görüldü.

#damsan2# Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın plaketini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin takdim etti.

Etkinliğe katkı sağlayan firmalara da plaket verilmesinin ardından protokol üyeleri stantları tek tek gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Damsan Makina Sanayi’nin standına gelen Samsun Valisi Osman Kaymak ve protokol üyelerine Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş bilgiler aktararak projelerinden ve yapılan ürünler hakkında açıklamalar yaptı.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Protokol Üyeleri ise Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a Samsun ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı, ayrıca yurt dışında Samsun ve Türkiye’nin adını teknolojilerle duyurduğu için teşekkür ettiler. 

Damsan Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş yaptığı açıklamada, “Samsun Teknopark firmaları ve Samsun’un önemli sanayi kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının da stantlarının bulunduğu etkinliğin açılışında Damsan Makina Sanayi olarak katılım sağladık. Yaptığımız çalışmaları ve projeleri anlatma fırsatımız oldu. Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ve protokol üyelerinin teşvik eden sözleri bizlere DAMSAN MAKİNA SANAYİ ailesine daha fazla cesaret vermiştir. Her çalışmamız Bafra’mız, Samsunumuz ve güzel ülkemiz Türkiye’miz içindir.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Samsun Teknopark firmalarının yanı sıra Samsun’un önemli sanayi kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının da stantlarının bulunduğu etkinliğin açılış törenine, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Teknopark yetkilileri, kamu kurumu temsilcileri, sanayiciler firma sahipleri, girişimciler ve öğrenciler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Damsan Makina Sanayi Samsun Teknopark Ve Ar-ge Buluşmalarına Damgasını Vurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0