ASAYİŞ

Samsun'da Fetö Davası Komiserlerin 'İmamı' İfade Verdi: "2003 Yılından Beri Cemaatin İçindeyim"

 
 283
Samsun'da Fetö Davası Komiserlerin 'İmamı' İfadeVerdi: "2003 Yılından Beri Cemaatin İçindeyim" - Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 70'i tutuklu 106 polisin yargılanması devam ediyor.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 70'i tutuklu 106 polisin yargılanması devam ediyor.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davada, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünde komiserlerin imamı olduğu ileri sürülen Turan S, çarpıcı ifadeler verdi. Tutuksuz yargılanan Turan S. ifadesinde, "2014 yılının Mart ayında ben öğretmen grubundaydım. 2014 yılından sonra Bafra'da imam olarak görevlendirildim. Bafra'da komiser olan M.K.'ya ByLock yükledim. İ.S. adlı komisere de yüklemeye çalıştım anca geri mesaj gelmediği için yükleme başarısız oldu. 2015 yılının başlarında ByLock'u bırakıp Eagle'ye geçtik. Daha sonra Eagle'yi de bırakıp Tango benzeri bir sisteme geçtik ve darbe girişimine kadar bu sistemi kullandık. 2003 yılından itibaren cemaatin içindeydim. Ailemden fazla severdim. Darbe girişimi günü bana darbe mesajı geldi. Ancak ben bu mesajı kimseye göndermedim. Eşim de telefonunda Bylock çıktığı için öğretmenlik görevinden ihraç edildi. Eşimin telefonuna da Bylock'u ben yükledim" dedi.
93 sanığın ifadesinin ardından mahkeme heyeti duruşmayı Salı gününe erteledi.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Fetö Davası Komiserlerin 'İmamı' İfade Verdi: "2003 Yılından Beri Cemaatin İçindeyim" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0