BAFRA

Çözüm Kolejinde Görkemli Mezuniyet Töreni

 
 1670
Çözüm Kolejinde Görkemli Mezuniyet Töreni - Bafra Çözüm Koleji’nde 4, 8 ve 12. sınıflarda eğitimini tamamlayan öğrenciler görkemli bir mezuniyet töreniyle geleceğe uğurlandı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Çözüm Koleji’nde 4, 8 ve 12. sınıflarda eğitimini tamamlayan öğrenciler görkemli bir mezuniyet töreniyle geleceğe uğurlandı. 

Törene Çözüm Koleji kurucuları Ramazan Yılmaz, Bayram Yılmaz, Kampüs Müdürü Fatih Yılmaz, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. 

Öğrencilerin geleceğe uğurlandığı törende veliler ise duygu dolu anlar yaşadı. Gösterilerin ardından öğrenciler hep birlikte keplerini sonsuzluğa fırlattı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve plaketleri verildi. Ortaokul birincisi Salih Emre Yılmaz ve lise birincisi Özge Ergün’ün adının ve birinci olduğu eğitim öğretim yılının yazdığı dönem sembolünü mezuniyet kütüğüne çakmasıyla devam eden törende, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Kampüs Müdürü Fatih Yılmaz mezuniyet töreninde şunları söyledi: ‘’Değerli Velilerimiz, emanet olarak aldığımız evlatlarınıza, bütün idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz ile hizmet ederek, onları daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden; bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak geleceğin engin ufuklarına yolcu ediyoruz.

Değerli Öğretmenlerim,

Geleceği aydınlatacak her bir meşaleyi siz yaktınız. Öğrencilerimizi bilgi ve kültürle donattınız. Bu yolda tüm fedakârlığınızı, sabrınızı ve sevginizi ortaya koydunuz. Bu anıt, sizin eserinizdir. Gururlanınız.

Sevgili Gençler,

Artık sizin o bir an önce çıkarmak için can attığınız, giymesek dediğiniz okul üniformasıyla son gününüz. Ne aynı sıralar, ne aynı sınıflar, ne aynı koridorlar paylaşılmayacak bundan sonra. Bugün, bitse de gidelim dediğiniz okul günlerinin sonuncusu. Okula adım attığınız yılların bitişi haykırıyor bugün size. O yüzden tadını çıkarın bugünün. Sarılın arkadaşlarınıza, ister doya doya gülüp eğlenin, ister hıçkıra hıçkıra ağlayın. Hem mutluluğunuzu paylaşın, hem üzüntünüzü. Unutun bugün sınavı. Bafra Çözüm Koleji mezunları, yolunuz aydınlık; bahtınız açık olsun.’’ 

Törenin ardından gençler, aileleri ve arkadaşlarıyla Dj eşliğinde gönüllerince eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çözüm Kolejinde Görkemli Mezuniyet Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0