BAFRA

Çocuğunu Göremeyen Baba İntihar Etmek İstedi

 
 965
Çocuğunu Göremeyen Baba İntihar Etmek İstedi - Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi sokağa çıkma yasağından önce Çetinkaya Köprüsüne çıkarak intihar etmek istedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi sokağa çıkma yasağından önce Çetinkaya Köprüsüne çıkarak intihar etmek istedi.

Olay saat 23.00 sıralarında Tarihi Çetinkaya köprüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi ile arasının bozuk olduğu ve eşi tarafından çocuğunun gösterilmediğini iddia eden Emre S. (27) Tarihi Çetinkaya Köprüsü’nün üstünde bulunan duvara çıkarak intihar etmek istedi. Eşinin gelmeden aşağıya inmeyeceğini söyleyen Emre S. İsimli şahıs yaklaşık 1 saat sonra sivil polis tarafından “Gel Karakolda Çay İçerek Konuşalım Bu Konuları Eşin De gelecek oraya söz” diyerek ikna edildi. Köprüden aşağı indirilen Emre S. Polis ekiplerince polis merkezine götürüldü.

Baba Emre S. oğlunun hasretini Facebook'tan şu sözlerle ifade etti: Çok özledim seni yavrum benim tam 1 ay oldu göremedim seni Allah’ım seni bana göstermeyi nasip etsin aslan oğlum benim çok seviyorum seni çok özledim.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çocuğunu Göremeyen Baba İntihar Etmek İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0