ULUSAL

İstanbul'da defalarca mühürlenen eğlence mekanına 'korona virüs' baskını

 
 410
İstanbul'da defalarca mühürlenen eğlencemekanına 'korona virüs' baskını - İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı eğlence mekanına operasyon düzenlendi. Daha önce de mühürlendiği ortaya çıkan ve kapalı olması gereken eğlence merkezinde sosyal mesafeye uymayan çok sayıda kişiye para cezası kesildi.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı eğlence mekanına operasyon düzenlendi. Daha önce de mühürlendiği ortaya çıkan ve kapalı olması gereken eğlence merkezinde sosyal mesafeye uymayan çok sayıda kişiye para cezası kesildi.BUGÜN NELER OLDU?

Alınan bilgilere göre dün gece bir ihbarı değerlendiren Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce mühürlendiği belirlenen eğlence merkezinin açık olduğu istihbaratını aldı. Yapılan denetimlerde söz konusu gece kulübünde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı tespit edilirken, eğlence merkezinde çok sayıda müşterinin olduğu belirlendi.

Daha önce defalarca mühürlenen gece kulübünün kapalı olması gerektiğini belirleyen emniyet ekipleri, işletmeye ve içeride ‘müşteri' olarak yer alan çok sayıda kişiye “Umum Hıfzıssıhha Kanunu 282. Maddesi” kapsamında 44 bin 520 lira idari para cezası verildi. Söz konusu eğlence merkezi Bahçelievler Zabıta ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. Gece kulübü sorumlusu Ali B. hakkında ise adli tahkikat başlatıldı.

Öte yandan eğlence mekanına yönelik polis baskını, emniyet ekiplerinin kameralarına da yansıdı.

Sadık Kahraman

  • BafraHaber Yorum
  • İstanbul'da defalarca mühürlenen eğlence mekanına 'korona virüs' baskını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0