BAFRA

Çiçekçiler 14 Şubat’a Hazır

 
 195
Çiçekçiler 14 Şubat’a Hazır - Bafra'yı 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı sardı. Çiçekçi esnafı hazırlıklarını tamamlarken, bu özel günün sembol çiçeği kırmızı gül de tanesi 10 TL'den vitrinlerdeki yerini aldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra'yı 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı sardı. Çiçekçi esnafı hazırlıklarını tamamlarken, bu özel günün sembol çiçeği kırmızı gül de tanesi 10 TL'den vitrinlerdeki yerini aldı.

Bafra’da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlanıyor. Vitrinlerini süsleyen ve Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar da sunan çiçekçiler, özellikle bugünün simge çiçeği kırmızı gül stoklarını günler öncesinden hazırladı. Bafra'nın köklü çiçekçilerinden Kaan Çiçekçilik, mağazasının vitrinini 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladı. 

14 Şubat Sevgililer Günü'nde en çok satan çiçeğin kırmızı gül olduğunu belirten Kaan çiçekçiliğin sahibi Kaan Gürbüz, Kırmızı gülün tane fiyatının 10 TL olduğunu söyledi. 

Kırmızı gülün yanı sıra orkidenin de 14 Şubat'ta ilgi çektiğini belirten Gürbüz, "Eşler veya sevgililer genellikle kırmızı gülü seçiyor. Çünkü aşk ile eşleştirilen tek çiçek kırmızı gül. Bu nedenle mağazalarımızdaki gül stoklarımızı 14 Şubat nedeniyle artırdık. Vitrinimizde her renkten gülü görmek mümkün. Fakat kırmızı güllerin sayısı diğerlerinin üç katı." dedi.


  • BafraHaber Yorum
  • Çiçekçiler 14 Şubat’a Hazır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0