ULUSAL

Azerbaycan askerlerinden, Ermenistan tankının üzerinde zafer şarkısı

 
 236
Azerbaycan askerlerinden, Ermenistantankının üzerinde zafer şarkısı - Azerbaycan, Ermenistan işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı operasyonları sürdürürken, Ermenistan askerlerinin kaçarken bıraktığı tank ve teçhizatlara Azerbaycan askerleri tarafından el konuluyor. Azerbaycan askerleri, dün kurtardıkları bölgede bulunan Ermenistan'a ait tankın üzerine çıkarak zafer şarkısı söylediBUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Azerbaycan, Ermenistan işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı operasyonları sürdürürken, Ermenistan askerlerinin kaçarken bıraktığı tank ve teçhizatlara Azerbaycan askerleri tarafından el konuluyor. Azerbaycan askerleri, dün kurtardıkları bölgede bulunan Ermenistan'a ait tankın üzerine çıkarak zafer şarkısı söylediBUGÜN NELER OLDU?

Ermenistan'a ait tankın üzerine Azerbaycan bayrağını dalgalandıran Azerbaycan askerleri, coşku ile “Yaşa Azerbaycan” şarkısını söyledi. Yerel televizyon kanalı İTV tarafından çekilen bu görüntülerde Azerbaycan askerlerinin moralinin yüksek olduğu görülüyor.

Murat Delice - Kamil Nadirli

  • BafraHaber Yorum
  • Azerbaycan askerlerinden, Ermenistan tankının üzerinde zafer şarkısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0