GÜNDEM

Chp Kolay`da Miting Düzenledi

 
 56
Chp Kolay`da Miting Düzenledi - CHP Kolay`da miting düzenledi
Bafra Haber

 |  - CHP Kolay`da miting düzenledi

Bafra ilçesine bağlı Kolay Beldesinde CHP Bafra ilçe teşkilatı tarafından bir miting düzenlendi. Bafra ilçe teşkilatı önünden toplanılarak Bafra ilçesinde tur atıldıktan sonra Kolay Beldesindeki mitinge geçildi. Kolay’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan CHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç, CHP Samsun Milletvekili adayı Hayati Soylu Kolay Beldesindeki yaklaşık 2000 kişilik kalabalığı gördükten sonra ‘’  CHP’NİN İŞİ KOLAY ‘’ dediler.
Seçim otobüsünün üstünde Kolaylılara ve Bafralılara konuşan Haluk Koç ‘’ Büyüme yalanıyla Türkiye’yi uyutuyorlar. Kim büyüyor Türkiye’de. Kolay büyüyor mu, Bafra büyüyor mu` Hayır, Beldelerde, köylerde, ilçelerde gençler kalmadı. Göç oldu.  Samsun’da Azot, Bakır, Gelemen sustu. Ballıca sigara fabrikası susturulacak. Üretmeyen Samsun’da işsizlik azalır m`  Türkiye Düzce ve Çerkezköy arasında sıkışmıştır.
Ak parti hükümeti şimdi başladı önce vatan- önce bayrak demeye. Ama başlarındaki Sayın Recep Tayyip Erdoğan sabah kalktığında ilk önce yaptığı ‘’ ÖNCE VATAN DEĞİL ÖNCE BORSA, PARA DİYOR’’ dedi.
Bizler yabancı sermaye düşmanı değiliz. Gelsin yatırımını yapsınlar. Ama mevcut olan değerlerimizi çalmasınlar. Petkim’i sattık. Kime sattık bilmiyoruz. Kazaklara sattık. Kazağı çıkarttık, altından ermeni çıktı. Mecliste yaptığım bir konuşmamda bunlar bizi hani Cumhurbaşkanlığı seçiminde ‘’CHP Ülkeye dindar Cumhurbaşkanı seçtirmiyor ‘’ diyerek halka şikâyet etmişlerdi ya. Bende onlara Hazreti Muhammed’in bir hadisi şerifi ile cevap vermiştim ‘’ Gün Gelecek Helal Kazancın İçine Haram Katanların Duaları kabul Edilmeyecek’’. Ak parti Haramzadenin önde gideni dedim. 7 kere mahkeme gördüm. Konuşuyorum diye. Konuşacağım tabi. Kolay’da da, Bafra’da da konuşacağım. Sizler ananızın karnınızdayken de biz sizden daha müslümanız. Müslümanlık kimsenin tekelinde değildir. Koç daha sonra Cumhurbaşkanlığı, terör ve Türkiye üzerine oynanan oyunlar hakkında konuşma yaptıktan sonra ekonomi hakkında bilgi verdi.
Kolay’daki Mitinge Milli Eğitim Eski Bakanı Metin Bostancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili adayı Hayati Soylu, CHP Bafra ilçe başkanı Şevki Yılmaz, DSP Bafra ilçe başkanı Hüseyin Şen, Kolay Beldesi eski Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, Sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Grup Dem’de mitingten önce verdiği konserle Kolay beldesinde müzik ziyafeti çekti.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Kolay`da Miting Düzenledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0