SİYASET

Chp Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'dan Konferans

 
 1535
Chp Ankara MilletvekiliAylin Nazlıaka'dan Konferans - Cumhuriyet Kadınları Derneği Samsun Şubesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetin Kadınlara Kazanımları ve Ulusal Egemenlik' konulu konferans, Büyük Samsun Oteli, Amisos Salonda gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Kadınları Derneği Samsun Şubesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetin Kadınlara Kazanımları ve Ulusal Egemenlik' konulu konferans, Büyük Samsun Oteli, Amisos Salonda gerçekleştirildi.

Kahvaltı sonrası başlayan konferansa, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Samsun Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kılıç, Samsun Atatürkü Düşünce Derneği(ADD)Başkanı Birol Yelekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Sekreteri Mihriban Tatar, Genel Sekreter Yrd. G. Servet Çakır, Cumhuriyet Kadınları Derneği Samsun Şube Başkanı Ferda Mete, Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, yazar Olcay Yücel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Bafra KÜSADER Başkanı ile Basın Sözcüsü'nün bulunduğu masada ise şu isimler yer aldı:

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Maden Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Yüksek Heykeltraş Füsun Yalçın, CHP Atakum Kadın Kolları Sekreteri Gülhan Özkan, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve CHP İl Kadın Kolları YönetimKurulu üyesi Zeynep Öztekeşin, Atakum Kent Konseyi üyesi Sena Celepoğlu, yazar ve El Sanatları Emekli Öğretmen Olcay Yüksel, Atakum Yardım Gönüllüsü Serpil Tuna.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, konferansında "Şiddet ve istismar, 4 +4+ 4 dayatması, parti içi birlik ve dayanışma politikası, din ve devlet kavramları" gibi birçok konudaki görüşlerini dile getirdi.

Konferansa katılanlar, yazılı olarak CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya sorular yönelttiler.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Samsun Şube Başkanı Ferda Mete ise "Bugün bizimle olduğunuz için Cumhuriyet Kadınları'nın sesi daha gür çıkacaktır. Gücümüze güç kattınız var olun.

 Yanımızda olduğunuzun farkındalığıyla zulme karşı kuvvetle direneceğiz, sizin sesinizle sesimiz birleştiği için meydanları inleteceğiz. Zaman zaman sayımızdan endişe duymuyor değiliz diğer demokratik kitle örgütlerinde de aynı sorunlar var. Ancak nicelik değil nitelik önemli olan. Ülkemizin her yerinde tüm platformlarda Cumhuriyet Kadınları olarak varız, var olmaya devam edeceğiz."dedi.

Konferans sonunda CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya, Cumhuriyet Kadınları Samsun Şubesi Kurucu Başkanı Sakine Baykan tarafından bir plaket takdim edildi.

Samsun Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Ferda Mete de Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya bir teşekkür çiçeği takdim etti.

Haber: Oktay ZERRİN-Samsun

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'dan Konferans içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0