BAFRA

Chp Adayı Kemal Bütüner, Eldavut Ve Kelikler’de Destek İstedi

 
 570
Chp Adayı Kemal Bütüner,Eldavut Ve Kelikler’de Destek İstedi - Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Kemal Bütüner, seçim çalışmaları kapsamında, Eldavut ve Kelikler köylerini ziyaret ederek 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için destek istedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Kemal Bütüner, seçim çalışmaları kapsamında, Eldavut ve Kelikler köylerini ziyaret ederek 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için destek istedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, Eldavut ve Kelikler ziyaretlerinde, “Kardeşiniz olarak sizden Bafra Belediye başkanlığı için 5 yıl yetki istiyorum. Bu 5 yıl içinde birlik beraberlik içinde Bafra'mızı beraber yöneteceğiz. Bu seçimde yaşlılarımız, bayanlarımız, gençlerimiz, üreticilerimiz ve Bafra kazanacak diyorum.” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner yapacağı projeler hakkında da şu bilgileri verdi:

Merkezi köylerimize hayvan indirme bindirme yerleri, hayvanlarımıza aşılarımız biz yapacağız. Bafra'mıza hayvan hastalıkları ile ilgili teşhis laboratuvarı kuracağız. Köylerin yol ve su sorununu çözeceğiz. Köylerimizde piknik ve mesire alanları oluşturup, köylülerin ürünlerini pazarlamasını sağlayacağız. Köylüyü yeniden milletin efendisi yapacağız.

Bizim Belediyeciliğimizde, tarım cenneti olan Bafra'mıza içinde soğuk hava deposu, paketleme tesisi olan modern bir hal yapacağız. Köylümüze sözleşmeli tarım yaptırıp ürettikleri ürünü tüm dünyaya pazarlayacağız. Beşyol pazar yeri elden geçirilip modern hale getirilecek.

Cennet Bafra’mızı tarımı ile hayvancılığı ile sanayisi ile turizmi ile sporu ile sosyal projeleri ile Türkiye'nin yıldızı haline getireceğiz. Bizim projelerimiz insan odaklı olacak. Bafra'yı marka bir şehir haline getireceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Adayı Kemal Bütüner, Eldavut Ve Kelikler’de Destek İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0