SAMSUN

Cezaevi müdürü cinayetine karışan şahıs silahlı saldırıda hayatını kaybetti

 
 11056
Cezaevi müdürü cinayetine karışanşahıs silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Samsun’da 1998 yılında cezaevi müdürü cinayetinde adı geçen ve cezasını tamamlayan şahıs, berberde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan şahıs, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı abisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da 1998 yılında cezaevi müdürü cinayetinde adı geçen ve cezasını tamamlayan şahıs, berberde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan şahıs, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı abisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Olay, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerindeki bir berber dükkanında saat 16.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1998 yılında Samsun Kapalı Cezaevi Müdürü Zeki Bayrak’ın öldürülmesi olayında Ali Kemal Kol ile birlikte hapis cezası alan ve hapis cezasını tamamlayan Barış Kol (43), berberde silahlı saldırısına uğradı. Kafasından vurulan Barış Kol, olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
Silahlı saldırgan ise otomobil ile kaçtı. Gazi Devlet Hastanesine akın eden Barış Kol’un yakınları ile hastanede arbede çıktı. Polis olaya müdahale ederek tarafları yatıştırdı. Polis hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Ağır yaralanan Barış Kol yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis silahlı saldırıyı Barış Kol’un abisi Ahmet Kol’un (46) gerçekleştirdiği tespit etti. Firarda olan şahsı yakalamak için polisin çalışması devam ediyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Cezaevi müdürü cinayetine karışan şahıs silahlı saldırıda hayatını kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 28
User defaultYorum Id: 241814
27 Mayıs 2025
20:56
  • Yorum Id: 241814
  • 27 Mayıs 2025
  • 20:56

Hasımları yanına yanaşamadı fakat öz abisinden geldi darbe

Cevap
  • Yorum Id: 242168
  • 02 Haziran 2025
  • 01:05

En büyük hasmı abisiymiş nasıl yanaşamış belasını nasıl buldu kim bilir kimlerin ahı var kaç garibanın

User defaultYorum Id: 241792
27 Mayıs 2025
18:59
  • Yorum Id: 241792
  • 27 Mayıs 2025
  • 18:59

Bu kollar bafra‘dan birini tokatladıydı herhalde çok kötü dövmüşlerdi ve piyasadan silinmiştirler diye biliyorum ismi lazım değil anlayan anlamıştır herhalde ve bu bafra‘nın abileri uzun zamandan beri piyasada görünmüyor

Cevap
  • Yorum Id: 242028
  • 30 Mayıs 2025
  • 21:49

@241847he he tabi tabi bozarsın sıkar o biraz 10 kişinin içinde bozarsın klavye delikanlısı bafraya küfretmiş hala adamım diye konuşuyosun ea adını soaydını sattı oda cenaze cenaze geziyor maşallah bafralılara yakışan bir hareket değil oturda bi düşün gerçi :) gürkan atmaca karşına cıksa altına s.... ahahahahahaha

Cevap
  • Yorum Id: 241849
  • 28 Mayıs 2025
  • 01:27

@241840 sen de üzerine alınmadın herhalde birader yazdığın yorumdan çok geniş bir insan olduğun belli oluyor üzerine alınmadığın için bazı şeyleri insan normal olarak sorgulayabilir hani yorum yaparken biraz uyanık ol kendi yorumunla çelişme

Cevap
  • Yorum Id: 241847
  • 28 Mayıs 2025
  • 01:21

@241840 kardeş kimin yanında küfür ettiyse delikanlığı o yapacaktı benim yanımda küfür etse bozarım herkes babasının oğlu herkes anasının kuzusu herkes eşittir kimse kendini kolay kolay bozdurmaz

Cevap
  • Yorum Id: 241840
  • 28 Mayıs 2025
  • 00:07

Bu kol bafranın tüm delikanlıları na sövmüş ama sen üzerine alınma.

User defaultYorum Id: 241933
29 Mayıs 2025
08:36
  • Yorum Id: 241933
  • 29 Mayıs 2025
  • 08:36

Arkadaşlar sağda solda anlatıldığı gibi g.a yı 4-5 kişinin dövdüğü felan yok bir kişi sadece bi kaç tokat patlatıyor. olayın şişirilme amacı g.a yı kahraman gibi ilan etmek videoyu bizzat izledim. öyle anlatıldığı gibi bi kahramanlık yok :))))

Cevap
  • Yorum Id: 242026
  • 30 Mayıs 2025
  • 20:18

Şuan sen yalan konuşuyorsun orda garsona kadar var en az 10 kişi sıkıyorsa sen gitsene öyle 10 kişinin içine bakalım senide görelim yalan konuşmaaaaaa basitleşme birde gülüyorsun bugün ona yarın sana gülme komşuna gelir başına unutma delikanlılıkmı bu sence he bak allah’a bak kurban olurum adaleti şaşmadı ama rezillik diz boyu gördün mü gülüyorsun ya bugün en yakınımıza o şekilde bir darp olayı olsa neler yaparız değil mi ama senin yazışından cahil olduğun kültür seviyenin sıfır olduğu çok belli :)))

Daha Fazla Yorum