GÜNDEM

Çetinkaya Belediyesinden İftar Yemeği

 
 1286
Çetinkaya Belediyesinden İftar Yemeği - Çetinkaya'da Devlet ve Millet İftarda Buluştu.
Bafra Haber

 |  - Çetinkaya'da Devlet ve Millet İftarda Buluştu.

Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Düğün Sarayında verilen iftar yemeğinde devlet-millet kaynaşması yaşandı.

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra protokolüne ve belde halkına iftar yemeği verdi.

Çetinkaya Beldesi Merkez Camii İmam-Hatibi Mahmut Kalkan`ın okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlanan ve akşam ezanını okuduğu iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

Çetinkaya beldesinde iftar yemeğinin belediye tarafından geleneksel olarak devam ettiğini belirten Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer,`` Beldede birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmanın devam etmesi için her sene belde halkına iftar yemeği veriyoruz.

İlk başta Davete icabet ettiğinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu yemekte hem Bafra hem de Samsun Protokolünü bir arada görmek ayrı bir mutluluk tablosu. Bu mübarek ay ve günlerinde insanların bir araya gelmesi ise ayrı bir duygu. İftar Yemeği Programına katılımınızdan dolayı çok memnun oldum.``dedi.

Çetinkaya Belediyesi Düğün Sarayında gerçekleştirilen iftar yemeğine Çorum Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, , Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra Adliye Sarayında görevli hâkim ve savcılar, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan,

Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Ak Parti Bafra İlçe Yönetimi, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay ve Yönetimi,  Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, BASİAD Başkanı Ahmet Aydın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,  Bafra Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç.Necdet Çamaş, Samsun OMÜ Yetkilileri, Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Ali Kemal Ayhan, Proje Koordinatörü, Mimar Numan Kama, , İl Genel Meclis üyeleri,

Daire Müdürleri, Bafra Öğretmenevi Müdürü Veysel Kırcalı, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Çetinkaya Belediyesi Birim Müdürleri, Çalışanları, Okul Müdürleri ile çok sayıda belde halkı katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çetinkaya Belediyesinden İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0