GÜNDEM

Cengiz Optik Mağazası Açıldı

 
 326
Cengiz Optik Mağazası Açıldı - Cengiz Optik mağazası açıldı
Bafra Haber

 |  - Cengiz Optik mağazası açıldı

 Birinci Şubesinin Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi karşısında hizmete sokan Cengiz Kalay Tekel Caddesinde açtığı ikinci şubenin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.
Açılışa Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Duaların okunmasıyla Açılış Kurdelesini Bafra kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Cengiz Kalay keserek Cengi optik’i hizmete soktular.

 Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı açılışta yaptığı kısa konuşmasında şu sözleri söyledi “ Bafra’da bu tür iş yerlerinin açılması hepimizi memnun ediyor. Ben bu vesileyle arkadaşıma açtığı yeni iş yerinin Bafra’ya ve Bafralılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Açılışta Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise sözlerine şöyle başladı “ Baframız git gide yeni iş yerleri açılıyor. Ben Cengiz kardeşimi kutluyorum bu iş yerine ve binaya büyük yatırım yaparak vatandaşlarımızın hizmetine soktu. İnşallah Bafra ve vatandaşlarımız için hayırlı olur” diyerek Cengiz optik sahibi Cengiz Kalay’a bir tablo armağan etti.
İş yeri sahibi Cengiz Kalay ile yaptığımız röportajda Kalay “ Cengiz optik adı altında hizmete girmiş bulunuyoruz aslında 1980 yıllarda açılmış bir iş yerimiz vardı ağabeyim ile birlikte çalıştığımız.  Ağabeyim ile konuşarak düşündük iş yerlerimizi ayırmaya karar verdik. Bafra’da şimdi iki mağazamız ile hizmet vereceğiz biri devlet hastanesinin karşısında, bir tanesi de burada. Ben burada yaklaşık dört aydır uğraşıyorum ve çok güzel bir eser ortaya koyduğuma inanıyorum, çünkü çok emek verdim ve emek verilen şeyin iyi olacağına inanıyorum. Sağ olsunlar tüm arkadaş ve dostlarımız bizi yalnız bırakmadılar çok mutluyum. Tabii ki hizmet vermek çok önemli ama böyle durumlarda insanların, çevresinin yanında olması mutlu edici. Siz basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ederim sizlerde bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Ben ayrıca  açılışımıza iştirak eden Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı Beye, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş beye, Emniyet Müdürümüz Kemal Yayla Beye ve aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, tüm hemşerilerime teşekkür ederim” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cengiz Optik Mağazası Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0