SİYASET

Cemil Musaoğlu İl Genel Meclisi Üyeliğine Başvurdu

 
 86
Cemil Musaoğlu İl Genel Meclisi Üyeliğine Başvurdu - Bafra`nın tanınmış Genç İşadamlarından Cemil Musaoğlu bugün İl Genel Meclisi adaylığı için dilekçesini Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığına verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`nın tanınmış Genç İşadamlarından Cemil Musaoğlu bugün İl Genel Meclisi adaylığı için dilekçesini Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığına verdi.

Bafra Ak Parti’de İl Genel Meclisi adayları netleşmeye başladı. Bafra’nın tanınmış Genç İşadamlarından Cemil Musaoğlu bugün İl Genel Meclisi adaylığı için dilekçesini Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığına verdi.
Cemil Musaoğlu, “Bafra’yı Samsun’da en iyi şekilde temsil etmek için İl Genel Meclisi üyeliğine adaylık için başvurdum.  Ak Parti Bafra kurucu üyesi olarak 7 yıl görev yaptım. Bafralıların desteğini bekliyorum.” dedi.
Beyaz Eşya ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cemil Musaoğlu 1975 doğumlu Samsun 19 Mayıs Üniversitesi mezunu ve iyi derecede İngilizce bilmekte.
  • BafraHaber Yorum
  • Cemil Musaoğlu İl Genel Meclisi Üyeliğine Başvurdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0