Samsun'un Bafra ilçesinde, iş yerinden çaldıkları çelik kasayı balyozla kırarak içindeki para ve senetleri çalan 3 kişiden 2'si yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Bafra ilçesi Alparslan Mahallesi Sanayi Caddesi numara 1'deki Turan Otomotiv'den çaldıkları çelik para kasasını otomobile yükledikten sonra Adaköy mevkisinde balyozla kırıp içindeki 400 YTL, senetler ve ruhsatlı silahı çaldığı iddia edilen 3 kişiden 2'si, polis tarafından yakalandı. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ve sıkı takip sonucu zanlılardan Engin A. (28) ve Sadık S. (24) yakalanarak gözaltına alınırken, şüpheli Ş.Z.'nin (27) yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın