Samsun’un Bafra ilçesinde hiçbir güvenlik önlemi olmadan 5 katlı binanın çatı katında yağmur suyu giderini tamir eden vatandaş yürekleri ağza getirdi.
Bafra ilçesinin İsmet Paşa Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın çatı katına çıkan bir vatandaş metrelerce yüksekte yağmur altında canını hiçe sayarak tıkanan çatı gider borusunu tamir etti. Sağanak yağmur altında çatının ucunda kafa üstü sarkarak gider borusunu tamir eden vatandaş, sarktığı yerden güçlükle emekleyerek geri çıktı. Yüreklerin ağza geldiği anı bir vatandaş cep telefonu ile kayda aldı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın